Haberler

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla basın toplantısı düzenledi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla basın toplantısı düzenledi.

Milletvekili Yıldız, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı önünde düzenlediği basın toplantısında, AK Parti Kayseri İl Gençlik Kolları ile beraber 15 Temmuz şehitlerinin ve gazilerinin anıldığı çalışmaların yapıldığını belirtti.

15 Temmuz şehitlerinin ve gazilerinin anıldığı programların önemli olduğunu vurgulayan Yıldız, şunları kaydetti:

"15 Temmuz'un tarihimizde bir dönüm noktası olduğunun vurgulanması adına slayt gösterileri partimizde düzenleniyor. Bunun gençliğimiz adına önemli olduğunu düşünüyoruz. Gerek il başkanımızın gerek kadın kolları başkanımızın gerekse gençlik kollarımızın bu manada yapmış olduğu çalışmalara bütün milletvekillerimiz adına teşekkür ediyorum. 15 Temmuz'un başarılı olması halinde gençlerimizin bugün şevkle yapmış olduğu organizasyonlar yerine Türkiye'nin geleceğinden ümit kestiği bir yapı oluşturacaklardı. Edirne'den Kars'a Sinop'tan Hatay'a varıncaya kadar Cumhurbaşkanlığımızın önderliğinde vatanını milletini seven insanlarla beraber yapılan organizasyonlar haline getiriliyor."

Kaynak: AA / Güncel

Taner Yıldız Ak Parti Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

title