Haberler

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri

Güncelleme:

- 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri Yürüyüşten detay Kapalı Pazaryeri vatandaşların toplanması Bartın Valisi Sinan Güner'in konuşması 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Bartın'da anma etkinliği düzenlendi.

- 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri

Yürüyüşten detay

Kapalı Pazaryeri vatandaşların toplanması

Bartın Valisi Sinan Güner'in konuşması 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Bartın'da anma etkinliği düzenlendi.

- Bartın

Vatandaşlar, Valilik önünden başlayan "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü"nün ardından Kapalı Pazaryeri'nde toplandı.

İstiklal Marşı'nın okunması ve Kuran'ı Kerim tilavetinin ardından dua edildi.

Bartın Belediyesi Mehteran Takımının gösterisinin yer aldığı etkinlikte vatandaşlar, Türk bayraklarını dalgalandırarak ve cep telefonlarının ışıklarını yakarak demokrasi nöbetine katıldı.

Bartın Valisi Sinan Güner, yaptığı konuşmada, ülkenin 3 yıl önce tarihin en hain girişimlerinden birini yaşadığını ve darbe girişiminin 3. yılında da meydanların dolduğunu söyledi.

Milletin cesaretinin ve yazdığı destanın anıldığını ifade eden Güner, "Ankara'da, İstanbul'da bir araya gelen topluluklar nasıl bir duyguyla, nasıl bir bilinçle organize olmuşlardı, disiplinli bir şekilde hareket ediyorlardı? Kim yönetiyordu bu insanları, kimse yoktu başlarında. Sadece devletine, milletine, dinine bağlılık vardı, aklıselim vardı, vicdan vardı. Bu günü unutmamak ve unutturmamak gerekiyor. Bu başa gelenlerin neden geldiğini iyi analiz etmemiz lazım. Yumruğumuzun her zaman sıkı ve zihnimizin açık olması lazım." diye konuştu.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç da 15 Temmuz darbe girişiminin başarılı olması halinde ülkenin kan gölüne döneceğini, dış güçlerin arzusu olan bir iç savaş yaşanacağını dile getirdi.

Milletin buna hiçbir zaman müsaade etmeyeceğini anlatan Tunç, "Eğer 15 Temmuz başarılı olsaydı, dış güçler ele geçirseydi bugün Suriye'nin kuzeyinde, Türkiye'nin güneyinde bir terör devleti kurulmuş olacaktı. İşte bunları milletimiz sayesinde önledik." ifadelerini kullandı.

Sivil toplum kuruluşları, belediyeler, bazı şirketlerce açılan stantlarla donatılan meydanda yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu. Kent merkezindeki bütün camilerde sela okundu.

Etkinliğe AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, Garnizon Komutanı Deniz Albay Mustafa Çalışkan, Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Selim Kapancı, Emniyet Müdürü Ogün Vural, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı da katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Sinan Güner 15 Temmuz Bartın Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title