Haberler

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Adıyaman'da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla fotoğraf ve resim sergisi açıldı.

Adıyaman'da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla fotoğraf ve resim sergisi açıldı.

Adıyaman Halk Eğitimi Merkezince 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen fotoğraf ve resim sergisi, Demokrasi Parkı'nda izlenime sunuldu.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Aziz Özbilgiç, gazetecilere yaptığı açıklamada, 15 Temmuz'un ruhunu daha diri tutmak ve demokrasiyi yaşatmak adına resim ve fotoğraf sergisi açtıklarını söyledi.

Sergiye ilginin yoğun olduğunu aktaran Özbilgiç, şunları kaydetti:

"Resim sergisi Halk Eğitim Merkezinde çalışan kursiyerlerin yaptığı çalışmalardır. Halkımızı sergiye davet ediyoruz. İnşallah bu tür kalkışma ve ihanetler yaşanmasın. Biz kalkışmada, Türk milletinin zor günlerde bir araya gelebileceğini, birlik ve beraberlik ruhu içerisinde ülkeye ihanet edenlerle baş edebileceğine inanıyoruz."

Yağlıboya 18 resim ile 16 fotoğrafın yer aldığı sergiyi Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, AK Parti Adıyaman milletvekilleri Ahmet Aydın, İbrahim Halil Fırat, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de gezdi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title