Haberler

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Çukurova Gazeteciler Cemiyetince (ÇGC) 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çukurova Gazeteciler Cemiyetince (ÇGC) 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

ÇGC Yönetim Kurulu adına yapılan açıklamada, Türk milletinin 15 Temmuz 2016'da ülkeyi yıkmak, dağıtmak ve parçalamak isteyen iç ve dış mihraklara karşı canını ortaya koyduğu ve adeta destan yazdığı belirtildi.

15 Temmuz 2016 tarihinin daima hatırlanması gerektiği kaydedilen açıklamada, "O karanlık geceyi aydınlığa çeviren kahramanları unutmamalıyız ve gelecek nesillere aziz milletimizin yazdığı bu destanı mutlaka aktarmalıyız." ifadeleri kullanıldı.

Darbe girişimi sırasında Türk milletinin kararlı bir şekilde dimdik durarak milli iradesine sahip çıktığı bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Hiçbir millet Türk milleti kadar istiklaline ve istikbaline düşkün değildir. Milletimiz bu hainlere karşı kendi iradesine sahip çıkarak tüm dünyaya demokrasi dersi vermiştir. Tüm dünya tarafından bir kez daha anlaşılmıştır ki, Türk milleti, söz konusu vatan olduğunda hiç bir engel tanımaz. Bu vesileyle aziz vatanımızın ilelebet payidar kalacağı herkes tarafından bilinmelidir. Tek güvencemiz ve umudumuz yine milletimizin azim ve kararlılığıdır."

Kaynak: AA / Güncel

15 Temmuz Çukurova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title