Haberler

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolasıyla mesaj yayımladı.

Yılmaz, mesajında, Türk milletinin, 15 Temmuz darbe girişimine karşı kadını ve erkeği, genci ve yaşlısıyla canını ortaya koyarak, iradesine ve özgürlüğüne yapılan haince saldırıya karşı dimdik bir duruş sergileyerek yeniden bir doğuşa imza attığını belirtti.

Tarihi şanlı kahramanlıklarla dolu olan Türk Silahlı Kuvvetlerinin içine yuvalanmış FETÖ/PDY mensubu asker kılıklı bir grup tarafından ülkede gerçekleştirilmek istenen darbe girişimini, yıl dönümünde bir kez daha şiddetle ve nefretle kınadığını vurgulayan Yılmaz, şöyle devam etti:

"Ülkemizin anayasal düzenle teminat altına alınmış demokratik kazanımlarını, milli birlik, beraberlik ve bağımsızlığımızı ortadan kaldırmayı hedefleyen menfur silahlı darbe girişimi, Türk demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçmiş ve ülke tarihimizin en alçak darbe teşebbüslerinden biri olmuştur. O karanlık gecede kadını ve erkeğiyle, genci ve yaşlısıyla din, dil, ırk ve mezhep ayrımı gözetmeksizin milli ve manevi dinamiklere yaslanıp tek vücut olan kahraman milletimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla yurdumuzun dört bir yanında sokaklara çıkarak tanklara, bombalara ve kurşunlara karşı göğsünü siper etmiş, dahili ve harici düşmanlara geçit vermemiştir."

Yılmaz, "Bizlere düşen sorumluluk, şehitlerimizin emaneti olan bu güzel vatan topraklarına aynı inanç ve kararlılıkla sahip çıkarak ülkemizin bekasına, birliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden tüm hain odaklara karşı uyanık olmak ve mücadeleyi aynı kararlılıkla yürütmektir." ifadesini kullandı.

Başkan Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayetli liderliğinde, devletine, milli iradesine ve demokrasisine sahip çıkan aziz millete, minnet borcu duydukları demokrasi şehitlerine ve gazilere şükranlarını sundu.

Kaynak: AA / Güncel

Enver Yılmaz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
title