Haberler

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Muş Valisi Aziz Yıldırım, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Muş Valisi Aziz Yıldırım, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Yıldırım, mesajında, terör örgütü FETÖ/PDY tarafından milletin iradesinin hiçe sayılarak demokrasi ve millete karşı darbe girişiminde bulunulduğunu anımsattı.

Milletin darbe girişimine karşı üzerine açılan ateşlere, bombalara, yöneltilen tehditlere, gözlerinin önünde vurulan insanlara rağmen asla geri adım atmadığını aktaran Yıldırım, "Bu topraklarda özgürce yaşayabiliyorsak, her bir köşesine özgürce ulaşabiliyorsak muhakkak ki şehitlerimiz ve gazilerimizin bunda büyük emeği ve payı vardır. Bu coğrafyada nasıl kahramanların yetiştiğini, kutsallarına nasıl sahip çıktıklarını hatırlatmak bizim en önemli görevlerimizdendir." ifadelerini kullandı.

Yıldırım, şunları kaydetti:

"Son 16 yılda kabuğunu kıran, gelişimini dünyadaki her türlü olumsuzluğa rağmen hızla sürdüren, istikrarı esas alan ülkemizin, yeniden dirilişinin, ilerleyişinin önü belki de bu şekilde kesilmek istenmiştir. Ancak binlerce yıldır ordusu ve milletiyle iç içe olan bir medeniyetin kendisini zehirleyeceğini düşünmek bile büyük gafletken, bu düşünceyi harekete geçirenlerin Allah yolunu kesmiş, planlarını başlarına yıkmıştır. Buna cüret edenler, devletimize her daim sahip çıkan aziz milletimizden gereken cevabı almıştır."

Kaynak: AA / Güncel

Aziz Yıldırım 15 Temmuz Muş Politika Güncel Haberler

title