Haberler

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Recep Bağlamış ve Kayseri Tabip Odası Başkanı Hüseyin Per, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Recep Bağlamış ve Kayseri Tabip Odası Başkanı Hüseyin Per, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Bağlamış, mesajında Türk milletinin, vatan söz konusu olunca hiç bir engel tanımayacağını ifade etti.

Türk milletinin büyük bir badire atlattığını vurgulayan Bağlamış, şunları kaydetti:

"Bu büyük milleti oyuna getiren hainler o gece milletimize kurşun sıktılar. Ama onlar, bu ülkenin tek sahibinin Türk milleti olduğunu unuttular. Bu vatanın sahipleri 15 Temmuz darbe girişimi gecesi devletinin yanında duranlardır. İman dolu göğüslerini kurşuna siper eden vatan evlatlarıdır. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde, bu alçak darbe girişimine karşı dünyada bir örneği daha görülmemiş gözü karalılıkla karşı koyan, kahramanlık destanı yazan yüce Türk milletine şükranlarımızı arz ediyor. 15 Temmuz ve vatanı için canını seve seve feda eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlık dileyerek hepsini ayrı ayrı minnetle anıyoruz."

Per ise Türk milletinin hiçbir zaman hainlere fırsat vermeyeceğini aktardı.

Darbe gecesi toplum olarak çok büyük demokrasi sınavı verildiğini kaydeden Per, "Türk milleti olarak ülkesine ve milletine kast eden alçakların karşısında canlarını feda eden şehitlerimizi ve yaralanan gazilerimizi unutmadık. Onları rahmetle ve minnetle anıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlettir. Güzel ülkemizi bölmek ve Türk milletini sıkıntıya sokmak isteyen dahili ve harici düşmanlarımız tarih boyunca var oldu. Bu hainlere fırsat vermeme adına uyanık olmak adına çok büyük gayret sarfetmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

15 Temmuz Kayseri Politika Güncel Haberler

title