Haberler

15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü

Kastamonu'nun Hanönü ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Kastamonu'nun Hanönü ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Kaymakam Mustafa Hamit Kıyıcı, Belediye Başkanı Serkan Uçar, resmi daire müdürleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşlar, şehit mezarlıklarını ziyaret ederek dua etti.

Hanönü Halime Hatun Camisi'nde 15 Temmuz şehitleri adına Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu.

Belediye Başkanı Serkan Uçar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinlikleri kapsamında şehit mezarlarını ziyaret ettiklerini, Hanönü Halime Hatun Camisi'nde Mevlid-i Şerif okutulduğunu belirtti.

Akşam ise Tarihi Han Meydanı'nda etkinlik düzenleneceğini anlatan Uçar, 15 Temmuz'da yaşanan hain gecenin unutulmayacağını söyledi.

"Bu gece sabaha kadar nöbetteyiz" diyen Uçar, "Unutmadık unutmayacağız. Aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz. Unutursak kanımız kurusun. 15 Temmuz hain kalkışmaya 'düzmece, kurmaca, planlı bir girişim' diyenler olan bitenleri tekrardan iyi izlesin. Hala aynı fikirde olanlar bu milletin dostu değildir." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Kastamonu Hanönü Politika Güncel Haberler

title