Haberler

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Turnuvasında Final Coşkusu

Güncelleme:

İznik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İznik İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Kur'an Kursları arası Futsal turnuvasında şampiyon belli oldu.

10 takımın katıldığı turnuvada şampiyonluk kupası Drazali'nin olurken, kupayı İznik Belediyesi Başkan Vekili Öner Erim takdim etti.

Kupa Törenine Belediye Başkan Vekili Öner Erim, İlçe Müftü Vekili Faruk Davarcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Coşkun, Yeşil Cami İmam Hatibi Faruk Çakmak, Drazali İmam Hatibi Özkan Poyraz ile sporcular katıldı.

İznik Belediyesi Başkan Vekili Öner Erim konuşmasında "İznik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İznik İlçe Müftülüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Kur'an Kursları arası Futsal turnuvasına katılan tüm öğrencileri tebrik ediyorum.Hepsi turnuvaya katılmakla gönüllerin birincisi oldular.Fakat turnuvada yarışarak dereceye giren Drazali, Yeşil Cami ve Çakırca Yaz Kur'an Kursu öğrencilerini ve hocalarını da ayrıca tebrik ediyorum.Böyle anlamlı bir yarış vesilesiyle de 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimiz olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet,minnet ve saygıyla anıyoruz"dedi.

Topkapı, Elbeyli Merkez, Hisardere, Mahmut Çelebi, Candarlı, Yeşil Cami, Dereköy, Elbeyli Karakaş ve Drazali Camilerinin Yaz Kur'an Kursu öğrencilerinin katıldığı Turnuvada birinci Drazali, ikinci Yeşil Cami, üçüncü ise Çakırca olurken, takımlar kupaları ve madalyalarını protokolün elinden aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Elbeyli Müftü İznik Güncel Haberler

title