Haberler

15 Nisan Kurtuluş'ta Emre Aydın Konseri

Güncelleme:

Ağrı Belediyesi, Ağrı Dağı Kültür ve Sanat ve Spor Şenliklerinin finalinde Emre Aydın'ı Ağrılı sevenleri ile buluşturuyor.

2006 yılında yayımladığı ilk solo albümü Afili Yalnızlık'ın ardından, "Kağıt Evler" albümüyle müzikseverlerin karşısına çıkan Emre Aydın, Ağrılılara unutamayacakları bir gece yaşatacak.

MTV tarafından 2008 yılında Avrupa'nın En İyi Sanatçısı unvanını alan Emre Aydın'ın Ağrı'da büyük bir hayran kitlesi bulunuyor. Şarkıları ve konser performansıyla gençlerin sevgilisi olan Aydın,'ın konserinde "Hoş çakal" gibi çok sevilen şarkılarının yanı sıra son albüm çalışmalarına da yer vereceği belirtildi.

Ağrı Dörtyol Kavşağında yapılması planlanan konserde Emre Aydın'dan önce Kürtçe şarkıları ile Koma Bajar ve kendine has şarkıları ile Ağrılı sanatçı Behsat Duygun sahne alacak.

Havai Fişek gösterileri ile son bulacak olan etkinlikler için tüm hazırlıkların tamamlandığı bildirildi.

EMRE AYDIN KİMDİR?

2 Şubat 1981 tarihinde Isparta'da doğan Emre Aydın, 2002 yılında, 6.cadde isimli grubu ile Türkiye çapında düzenlenen "Sing Your Song" beste yarışmasında 1574 adayı geride bırakarak "Dönersen" parçası ile birinci oldu.

2006 yılında Hareket Vakti şarkısı dışında tüm söz ve müziklerin kendisine ait olduğu "Afili Yalnızlık" adlı ilk solo albümünü yayımladı. Yalnızlık temasını işlediği albüm hem performansı hem de çarpıcı şarkı sözleri ile büyük beğeni topladı. Bu albümle yakaladığı haklı başarısını "Yılın En İyi Rock Müzik Sanatçısı", "Yılın En İyi Çıkış Yapan Sanatçısı", ''Yılın En İyi Parçası'', ''Yılın En İyi Albümü'', ''Yılın En İyi Video Klibi''gibi 50'ye yakın ödülle, ve dinleyicileriyle buluştuğu 400'e yakın konserle perçinleyen sanatçı, 2008 yılında MTV tarafından her sene düzenlenen Avrupa Müzik Ödülleri (EMA)' nde önce "Türkiye'nin En İyi Sanatçısı" ardından Liverpool 'da yapılan finalde 21 ülkenin birincisini geride bırakarak "Avrupa'nın En İyi Sanatçısı" ödüllerine layık görüldü ve Türkiye' de bir ilki gerçekleştirdi.

Sanatçının 2010 yılında çıkardığı "Falling Down" isimli single Türkiye'de ve yurt dışında dijital ortamda satışa sunuldu ve dinleyicilerin büyük beğenisini topladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Emre Aydın Ağrı Dağı Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title