Haberler

15 Günde Bitti

Yılın ilk transfer bombasını patlatan Fenerbahçe, Emre Belözoğlu’nun işini 15 günde bitirdi.

Sarı lacivertli yönetim iki hafta önce kararlaştırdığı transfer için Emre’nin menajeri Ahmet Bulut’tan onayı aldıktan sonra kulübüne resmi teklif götürdü. İki yıl önce de Fenerbahçe’nin transfer gündemine ismi giren ancak o dönemde Avrupa’da kalmayı tercih eden Emre bu kez teklife yeşil ışık yaktı. Sarı lacivertli kulübün 4 yıl için önerdiği 14 milyon Euro’yu kabul eden Emre, "Kulübümle anlaşırlarsa gelirim" mesajını gönderdi.

Bu gelişmeler üzerine başkan Aziz Yıldırım yönetim kurulundan Mahmut Uslu ile Neşet Yalçın’ı görevlendirdi. Newcastle ile sıkı pazarlık içine girildi. İngiliz kulübü ilk etapta 10 milyon sterlin ile kapıyı açtı. Fenerbahçe cephesi ise bu paranın çok yüksek olduğunu dile getirerek indirim istedi. En son görüşmede taraflar 5.5 milyon sterlinde el sıkıştılar.

Kulüpler arasında yapılan anlaşma sonrasında Emre ile temasa geçildi. İlk etapta verilen sözlere rağmen Emre ile bağlantı kurulması gerekiyordu. F.Bahçe Yönetimi dün öğleden sonra bomba gibi patlayan bu transfer için gece saat 01.30’a kadar telefon trafiği yaptı. Yetki belgesi bulunan menajer Ahmet Bulut ile Emre adına karşılıklı protokol imzası atıldı ve transfer tamamlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title