Haberler

15 Eylül Masterchef Kırmızı takımda dokunulmazlığı kim aldı? 15 Eylül Çarşamba Masterchef dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Güncelleme:

MasterChef yeni bölümüyle bu akşam ekranlara geldi. MasterChef Türkiye 15 Eylül bölümünde neler oldu? MasterChef'te dokunulmazlığı kim aldı? merak edildi. Bugün dokunulmazlık oyununda yaratıcılık oyunu oynanıyor. En iyi yemeği yapan kişi dokunulmaz olacak ve 1 kişinin ismini söyleyecek. Peki, Masterchef Kırmızı takımda dokunulmazlığı kim aldı? 15 Eylül Çarşamba Masterchef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte detaylar...

15 Eylül Çarşamba günü Masterchef dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanıyor. Bugünkü dokunulmazlık takım oyununu mavi takım kazanmıştı. Buna göre kırmızı takım kendi arasında bireysel dokunulmazlık oynuyor. Yarışma halen devam ediyor. Peki, Masterchef dokunulmazlığı kim kazandı? 15 Eylül Çarşamba Masterchef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte bilgiler...

MASTERCHEF 15 EYLÜL HAFTANIN 2. TAKIM DOKUNULMAZLIĞINI KİM KAZANDI?

Masterchef'te haftanın 2. dokunulmazlık oyununda Tayland mutfağından yemekler yapılması istendi. Jüriler birazdan yemekler için oylama yapacak. Gündem haberler için bizi takip edin. Haberler.com gündemin sıcak konularını sizler için derliyor.

Kazanan yemekler ve takımlar şöyle:

  • Tom Yup Soup (Çorba) kazananı : Mavi takım
  • Tod Mun Pla (Balık köfte) kazananı : Mavi takım
  • Pad See Ew (Noodle) kazananı : Kırmızı takım
  • Kızarmış pilav kazananı : Kırmızı takım
  • Massaman Curry kazananı : Mavi takım
  • Pla Tod Kratiem (Balık) kazananı : Kırmızı takım
  • Mangolu Puding (Tatlı) kazananı : Mavi takım

Buna göre haftanın 2. dokunulmazlığını 4-3 Mavi takım kazanıyor.

KAZANAN TAKIM : MAVİ TAKIM

Kırmızı takım birazdan kendi arasında dokunulmazlık oyunu oynayacak.

KIRMIZI TAKIMDA 15 EYLÜL YARIŞACAK KİŞİLER

  • Emre
  • Şükrü
  • Hasan
  • Safanur
  • Hamza
  • Tunahan

15 EYLÜL ÇARŞAMBA KIRMIZI TAKIMDA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Bugün takım dokunulmazlığını Mavi takım kazanmıştı ve kırmızı takım kendi arasında bireysel dokunulmazlık oyununa geçti. Yarışma halen devam ediyor. Kazanan isim açıklandığında yazacağız. Haberler.com sizler için en doğru bilgileri araştırıyor. Doğru kaynak için doğru yerdesiniz.

En beğenilen 3 tabak:

  • - Safanur
  • - Şükrü
  • - Emre

3. olan tabak : Safanur

2. olan tabak : Şükrü

1. olan tabak : Emre

15 Eylül Masterchef Kırmızı takımda dokunulmazlığı kim aldı? 15 Eylül Çarşamba Masterchef dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

KAZANAN İSİM : EMRE

Buna göre Emre dokunulmazlığı kazanan isim oluyor. Emre birazdan 3. eleme adayını söyleyecek.

3. eleme adayı Tunahan oldu.

4. eleme adayı Hasan oldu.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

masterchef Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title