Haberler

Ataşehir'de, Yağmur Yolları 15 Dakikada Göle Çevirdi

Güncelleme:

Ataşehir'de aniden bastıran sağanak yağmur nedeniyle yollar dakikalar içinde göle döndü. Su birikintisinin içinden ilerlemeye çalışan sürücüler zor anlar yaşarken, bir taksi bozulunca sürücüsü mahsur kaldı.

Ataşehir'de aniden bastıran sağanak yağmur nedeniyle yollar dakikalar içinde göle döndü. Su birikintisinin içinden ilerlemeye çalışan sürücüler zor anlar yaşarken, bir taksi bozulunca sürücüsü mahsur kaldı.

TAKSİ YAĞMUR SULARI İLE DOLDU

Ataşehir'de aniden bastıran sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Ataşehir Dereyolu Caddesi yoğun yağış nedeniyle adeta göle döndü. Yoldaki su birikintisini gören bazı sürücüler hızlı bir şeklide geçmeye çalışırken, kimi sürücü ise başka güzergaha yöneldi. Biriken suya rağmen yola devam eden bir taksi yağmur sularıyla doldu.

SÜRÜCÜ ARACIN İÇİNDE MAHSUR KALDI

Bozulan aracın sürücüsü Hamit Altun mahsur kaldı. Yaklaşık 15 dakika süren yağmur dindikten sonra su çekilmeye başladı. Aracından inen sürücü kendi imkanlarıyla araçtaki suyu tahliye etmeye çalıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ataşehir 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (8)

Adınızı Yazın:

fındıklı ne zaman ataşehir oldu :)

5
0
yanıtYanıtla
KRAL ALEX:

olurmu ya oyle sey yol yapıyoruz köprü yapıyoruzz ama alt yapımız sıfır

2
2
yanıtYanıtla
istanbull_u:

kentsel donusum adı altında eskı bınalar alınıp yerıne yenısını yaptılar ne anladım kentsel donusumden alt yapı yapımadıktan sonra bınalar yıkılıp yesıl alanı olan sıtelere donusmedıkten sonra

1
1
yanıtYanıtla
Kobalt:

İstanbul venedikle yarışır artık öyle istambulu ortadan bölmenin milyar dolar harcamanın manası yok gemiler sandallar evlerin yanından geçer bizde övünürüz

0
1
yanıtYanıtla
Berk:

Üsküdar yağmurda venedik oluyor asıl sen saçmalamışın kimsenin karalama yaptığı falan yok gel beylikdüzüne bak en ufak yağmurda yokuş aşağı bölgede rogar taşıyor 3 sene evvel okul istinat duvarı yıkıldı kedi bokunu örter gibi örtüp durmayın hatalarınızı

1
0
yanıtYanıtla
jandarma:

alt yapısı sağlam olmayan ülkeler sele ve su baskınına mahkum

0
0
yanıtYanıtla
Vatandas:

Bu devletin kurumlarinda hic mi isini standartlara gore yapan mimarlar, muhendisler, planlamacilar yok ? Hadi diyelim yok , bunlarin yapdiklarini geri bildirim formunda denetleme mekanizmasi ? Hadi diyelim o da yok, hep boyle secimle gelen kisilerin insiyatifleriyle mi yasayacaz, olmasi gereken standartlari mi bekleyecez ?

0
0
yanıtYanıtla
YAĞDIR MEVLAM:

Allah ın rahmetine şikayet edilmez, kuraklık olmasından iyidir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title