Haberler

1461 Trabzon Evinde Fırsatı Tepti

PTT 1.Lig 10.haftasında evinde Kartalspor'a 1-0 mağlup olan 1461 Trabzon, ligde ikinci sıraya yükselme şansını değerlendiremedi.

PTT 1. Lig 10. haftasında evinde Kartalspor'a 1-0 mağlup olan 1461 Trabzon, ligde ikinci sıraya yükselme şansını değerlendiremedi.

Maçın ardından açıklama yapan 1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Akçay, avantajlı olacakları haftayı kendi lehlerine çeviremediklerini belirterek, "Stratejilerimizde mi, oyuncularımız performanslarında mı, rakibin maça iyi hazırlanması yoksa başka faktörler mi bu zemini hazırladı bilemiyorum ama müsabakaya genel olarak baktığımızda beraberlikle sonuçlanacak bir müsabaka olarak gözükebilir. Oyuncularımın mücadelelerinde bir eksik göremiyorum ama 2. ve 3. bölgelerde hedefi zorlayıcı hamleler yapamadık. Bu hafta kazanamadık ama önümüzdeki hafta kazanarak bu ligde varlığımızı kanıtlamak zorundayız" dedi.

1461 Trabzonlu futbolcu Yusuf Erdoğan, "Maçın hakkı en azından bir beraberlik olabilirdi. Sahada elimizden gelen mücadeleyi vererek takımımızı bir yerlere taşımak istiyoruz. Hakemler hakkında konuşmak istemiyorum onları da tebrik ediyorum" diye konuştu.

Kaleci Fatih ise Kartalspor'un tam bir deplasman takımı gibi mücadele ettiğini ifade ederek, "Kartalspor tam bir deplasman takımı olarak mücadele etti karşımızda onları tebrik ediyorum. PTT 1. Lig futbolcusu olarak ben oynanan futboldan zevk almıyorum, 2 dakika futbol oynanmıyor. Seyirciler bu duruma ne der bilemiyorum ama ben zevk almıyorum. Radikal kararlar alıp futbola yön vermek lazım" şeklinde konuştu

Kartalspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan ise zor bir deplasmanda 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Benim göreve gelmemden sonraki 3. maçımız bu 3 maçta da her geçen gün daha iyi olacak ve üstüne koyarak gelişen ve daha iyi olan bir takımız bugünde çok zorlu bir takıma karşı çok disiplinli oynadık. Hak ettiğimiz bir 3 puan aldık. Bizim için çok önemli bir galibiyet aldık. Çıkışımız sürecektir. Oyuncularımıza teşekkür ediyorum" dedi

Kaleci Erşen Çilingir ise maçın ardından yaptığı açıklamada zor bir deplasmandan 3 puan çıkardıklarını belirterek, "Maçın zor olacağını biliyorduk. Puan ya da puanlar almak için gelmiştik. Rakibimiz karşısında galip gelerek deplasmanda yaşadığımız puan alma sıkıntısını bu maçta gidererek şeytanın bacağını kırdık. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık ve içeride oynayacağımız Konyaspor maçını kazanarak bu galibiyete bir anlam kazandırmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Fatih Gül ise zor bir deplasmanda iyi mücadele ederek 3 puanı hak eden taraf olduklarını söyledi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Akçay Kartalspor Trabzon Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title