Haberler

14 Yaşındaki Semra 42 Gündür Kayıp

Şanlıurfa'da yaşayan 14 yaşındaki Semra Yeşildağ'dan 42 gündür haber alınamıyor. Semra'nın hayatından endişe ettiklerini belirten ailesi, kızlarının bulunması için yardım istedi.

Şanlıurfa'nın Sırrın Mahallesi Köylü Kent Sitesi'nde yaşayan 14 yaşındaki Semra Yeşildağ, geçtiğimiz Ekim ayında, akşam kapının önüne sofra silkelemeye çıktıktan sonra ortadan kayboldu. O günden beri kızlarından haber alamayan Yeşildağ ailesi, kızlarının bulunması için yetkiliklerden yardım bekliyor.

Olay günü biber toplamadan geldiklerini belirten anne Aliye Yeşildağ, "Eve geldik sofra silkelemeye çıktı. Ablası peşinden gitti, sofra yerde Semra ortalarda yok. O günden beri kızımızdan haber alamıyoruz. Biriyle gitmemiştir. Eğer öyle olsaydı süslenirdi güzel bir elbise giyerdi. Ters bir hareketi yoktu. Emniyettekiler ipucu bulduk diyor ama biz halen bir haber alamadık. Ne yatabiliyoruz ne yiyip içebiliyoruz. Devletten yardım istiyoruz. Ölümü sağ mı yaralı mı bulsunlar kızımı. Emniyet bize sabretmemizi söylüyor. Sabredin inşallah bulacağız diyorlar. Ama yüreğimiz dayanmıyor artık. Ben kalp ve tansiyon hastasıyım. Valimizden polisimizden yardım istiyoruz. Daha önce kaybolan çocukları nasıl buldularsa benim kızımı da bulsunlar"

diye konuştu.

Kızı Semra'ya seslenen Aliye Yeşildağ, "Semra kızım yaşıyorsan, sesimi duyuyorsan bize seslen, biz de rahat edelim artık. Biliyorsun ben hastayım bak baban da biz de hepimiz perişan olduk" dedi.

Tarım işçisi olan baba Mehmet Yeşildağ, kızının kaçırılmış olabileceğinden de endişe duyduğunu söyleyip yetkililerden yardım isteyerek, "42 gündür kızımızdan herhangi bir haber alamıyoruz. Kızım kaybolduğu gün polise haber verdim. Her gün sormaya gidiyorum ama henüz bir haber alamadık. Örgüt mü kaçırdı bilmiyoruz. Devlet bize yardım etsin" şeklinde konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa Yeşildağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız... ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title