Haberler

14 Yaşındaki Örgüt Üyesi Teslim Oldu

Terör Örgütü PKK'nın Dağ Kadrosuna Kandırılarak Götürülen ve Daha Sonra Kaçan 14 Yaşındaki C.a, Van'da Jandarma Komutanlığı Ekiplerine Teslim Oldu.

Terör örgütü PKK'nın dağ kadrosuna kandırılarak götürülen ve daha sonra kaçan 14 yaşındaki C.A, Van'da Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim oldu.

Örgütün dağ kadrosuna bir ay önce iş vaadiyle kurye eşliğinde götürülen 14 yaşındaki C.A. teslim olmasının ardından şimdi ailesiyle birlikte bayramı geçirmenin sevincini yaşıyor.

C.A, şunları söyledi:

''Örgüte katıldığım gün pişman olduğumu ve evime gitmek istediğimi söyledim. Tüm yalvarmalarıma rağmen beni dinlemediler. Ama onlar (buradan gidiş yok) dediler ve beni bırakmadılar. Örgütte bir ay kaldım, kaldığım sürede hiçbir eyleme katılmadım. Bir ay boyunca aç, susuz bir battaniye ile dağlarda soğukta kalıyorduk. Bu durumdan çok pişman olmuştum. Çok zor şartlarda kaldığım sürede bir yolunu bularak kaçtım ve dağ yoluyla Van'daki evime sabaha karşı geldim. Babam beni beldedeki Jandarma Komutanlığına götürerek teslim etti. Buradaki askerler bana çok iyi davrandılar. Pişman olup teslim olduğum için onlarda memnun oldular ve bana iyi davrandılar. Hiçbir kotü muamele görmedim.''

Örgütte bulunanlara seslenen C.A, ''Gelin teslim olun. Ben gittim ve pişman oldum. Burada teslim olduktan sonra aynı gün içerisinde tutuksuz yargılanarak serbest kaldım. Şimdi serbestim ve bayramı sıcak ortamda ailemle geçiriyorum'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title