Haberler

14 Yaşındaki Kızı Öldüren Gence 5 Yıl 9 Ay Hapis

Samsun'da, 14 Yaşındaki Bir Kızın Tabancayla Kazaen Öldürülmesi Olayına Karıştığı İddiasıyla Yargılanan Katil Zanlısı, 5 Yıl 9 Ay Hapis Cezasına Çarptırıldı.

Samsun'da, 14 yaşındaki bir kızın tabancayla kazaen öldürülmesi olayına karıştığı iddiasıyla yargılanan katil zanlısı, 5 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, Uludağ Mahallesi'nde yaklaşık 11 ay önce meydana geldi. İddiaya göre, Aslan A. (27), 55 DR 212 plakalı otomobili kiralayarak kız arkadaşı Z.Ç. (17) ve kız kardeşi Zehra Çelebi (14) ile Murat O.'yu (25) otomobile alarak gezmeye başladı. Otomobilin ön kısmında bulunan Aslan A., Zehra Çelebi'ye ruhsatsız tabancasını doğrultarak "Seni vururum" diyerek şaka yaptı. Birkaç kez tekrarlanan şaka sonrası tabancanın kazaen ateş alması sonucu ağır yaralanan Zehra Çelebi, ablası ve Murat

O. tarafından kaldırıldığı Samsun Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Olaydan sonra tutuklanan Aslan A.'nın Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanması sona erdi. Mahkeme heyeti, Aslan A.'ya bilinçli teksirle Zehra Çelebi'yi öldürmek suçundan 4 yıl 6 ay, ruhsatsız silah suçundan 10 ay ve korku ve paniğe sebep olacak şekilde ateş etmek suçundan da 5 ay olmak üzere toplam 5 yıl 9 ay hapis cezası verdi.

(MAY-SA-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title