Haberler

14 Yaşındaki Kız Öğrenciye Önce Tecavüz Ettiler Sonra Döverek Öldürdüler

Güncelleme:

İrlanda'da bir grup erkek tarafından terk edilmiş bir evde vahşice dövülerek öldürülen 14 yaşındaki kızın, bir cinsel saldırıya kurban gittiği düşünülüyor.

14 yaşındaki Anastasia Kriegel, İrlanda'nın Leixlip şehrindeki evinden ayrıldıktan kısa bir süre sonra öldürüldü. Polis, bir grup gencin acımasız cinsel saldırısından sonra öldürülen genç kızın vücudundaki DNA örneklerinin katilleri bulmaya yardımcı olacağına inanıyor.

SOPALAR, TUĞLALAR VE KAYALARLA DÖVÜLEREK ÖLDÜRÜLDÜ

Dedektifler 14 yaşındaki kızın, sopalar, tuğlalar ve kayalarla dövüldüğünü düşünüyor. Polis, bu barbarca cinayeti işleyen bir grup gencin peşine düşerken öldürmek için kullanılan silahların üzerindeki izlerin de katilleri bulmalarına yardımcı olacağını umuyor.

GELEN TELEFONLA EVDEN ÇIKTI

Pazartesi günü evine gelen telefonla Dublin'de bulunan St Catherine's Park'a gelmesi istenen genç kızın cesedi, Perşembe günü öğleden sonra terk edilmiş bir kulübede bulunmuştu. Ana'nın ölümü ile ilgili 13 yaşındaki iki görgü tanığından başka kimse bulunmuyor.

Araştırmacılar, katillerin onu öldürmedeki amacının bir cinsel saldırı ile alakalı olduğundan emin olduklarını söyledi.

"DOĞRULUK VEYA ÖLÜM"

Ana, sosyal medyada oldukça üretkendi ve pek çok video paylaşıyordu. Kaybolduğu gün Youtube'a "Doğruluk veya Ölüm" başlıklı bir video yüklediği öğrenildi.

Ana'nın öldürülmeden önceki aylarda okulda pek çok defa zorbalığa maruz kaldığı ve onu üzmek için sürekli boyu ile ilgili şakalar yapıldığı bilgisi paylaşıldı.

Bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemek için bir ekip görevlendirilirken soruşturmanın oldukça karmaşık olduğu ve parktan cesedin bulunduğu terk edilmiş kulübeye nasıl gittiklerinin gizemini koruduğu ifade edildi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

3.Sayfa Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500

Yorumlar (53)

Tamam:

GÜNDEM: Doların yükselişine bir eyyy amerika, ey merkez bankasıyla müdahale etmenizi bekliyoruz sayın cumhur başkanım halimiz harap refarandumda evet diyin bombalar patlamasın ekonomi düzelsin dediniz bizde saf saf o dönem sanki 14yıldır iktidarda başkası var gibi inanıp verdik ve sonrası ülke perişan. Şimdi de ekonomiyi düzeltecem diyosunuz 16 yıldır ülkeyi yöneten benmiyim IMF’ye borcumuz yok diye övünüyosunuzda IMF’ye borçlu olduğumuz dönemin 170katı borçluyuz ve o dönem PTT, TEKEL, PETROL OFİSİ, RAFİNERİ ve LİMANlarımız ŞEKER fabrikalarımız VARDI. Şimdi devletimizin bünyesinde sata bileceğiniz hiç birşeyi bırakmadınız eskilerin lafıdır hazıra dağ dayanmaz satıp satıp örtülü ödenekte harcadınız gelir getiren bir akar yokken batış kaçınılmazdır. Artık bende size TAMAM diyorum ülkenin selameti için devletin bekası için TAMAM sizde gerçekten bir nebze vatan ve millet sevgisi varsa TAMAM demelisiniz diye düşünüyorum...

26
30
yanıtYanıtla
devam:

sen referandumda evet filan demedin hayırcı seni gidi. Gelmiş burda yok önceden böyleydi şimdi gerçekleri gördüm tama diyorum diye fiştekçilik yapıyorsun diyeceğim de onu becerememişsin kendi çapında debelenip durmuşsun. Yıl 2000-2001''i unutma burda tatava yapma sen hep tamamcıydın git kumunda oyna.

yanıt8
yanıt9
adsız:

yazdıklarınızı maalesef cahil ak partililer görmüyor. görmek istemiyor. memlekette satılmadık yer kalmadı hala konuşuyorlar. . . .

yanıt8
yanıt15
Akpm:

Gerizekali ot kafali cahil

yanıt2
yanıt6
Hatice Yüksel:

Hiç kimse kusura bakmasın!Bir gün kıyamet koparsa bu erkekler yüzünden olacak.Siz hanginiz, bir dolu kadının bir erkeği kaçırarak tecavüz edip onu hunharca öldürdüğünü duydunuz.Kendi nefsine dahi sahip çıkamayan bir neslin dünya üzerinde güç sahibi olması çok saçma.Siz kadınları kapatın!Onları dövün,gücünüz yettiği için haklı olun ezin!Sonrada cennete gidip 40 huri alın dimi!Yok öyle yağma kötü olup hak yiyenleriniz ve zalimleriniz için cehennem ödül olacak...

47
9
yanıtYanıtla
TANER TAN:

Ne kadar cahilce bir yorum. Bir müslümanı öldürenin cennete gideceğini kim söylüyor.Kim bir müslümanı kasten öldürürse yeri ebedi kalacağı cehennemdir.Ayrıca kıyametin ne zaman ve ne sebebden kopacağını yalniz Allahu Teâlâ bilir.Kıyametin kopması erkekler yüzünden olacak demek şirktir.

yanıt7
yanıt4
Dr-Hayri:

İnsanlarda Allah korkusu,ahirette cehenneme gitme düşüncesi olmayınca,,yapmayacagı canilik yoktur..kendi ülkemizdede aynı problemler geçerlidir,adı müslüman ismi,ancak iman ve itikat zayıf oldugundan hertürlü pisligi rahatlıkla işleyebiliyorlar.

31
5
yanıtYanıtla
ld:

yani sen allah korkun olmassa senin yapmayacağın canilik yok mu? Kişi kendinden bilir işi.

yanıt4
yanıt7
Ironman:

Sayin IRONIK, tabiki boyle olaylar sadece vatanimizda olmuyor ama, gecmis yillara oranla tecavuz olaylarinin gun gectikce arttigi istatiksel olarak resmi kaynaklar tarafindan belirtilmiştir. Bu gercek doğrultusunda, bunun sebebininde 16 yıldır iktidarda olan hükümetin bazı şeyleri yanlış yaptığı anlamına gelmektedir. Hükümeti savunmak yerine nerde yanlış yapılıyor, toplum neden bozuluyor bunu bir düşünmek gerekir, ve bu konuda neler yapılabilir bunu hükümetin ele alıp birşeyler yapması gerekir, Öyle sadece ceza artırıcı ile olacak birşey değil bu konu. Boş yorumlar yapmaya gerek yok. Saygılarımla..

20
7
yanıtYanıtla
Yusuf K.:

85 yıllık bozulmanın faturasının 15 yıllık iktidara çıkartılması ilginç! Klinik bir vakasınız. . .

yanıt15
yanıt24
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title