Haberler

14 Yaşındaki Kız, Babasının Tabancasıyla İntihar Etti

Aydın'da, 14 yaşındaki Esma Doğuş, annesinin komşusuna gittiği sırada bilinmeyen nedenle babasına ait ruhsatsız tabancayla kalbine ateş ederek intihar etti.

Aydın'da, 14 yaşındaki Esma Doğuş, annesinin komşusuna gittiği sırada bilinmeyen nedenle babasına ait ruhsatsız tabancayla kalbine ateş ederek intihar etti.

Olay, saat 18.30 sıralarında Osman Yozgatlı Mahallesi 1282 Sokakta meydana geldi. Doğuş ailesinin 6 çocuğundan biri olan 14 yaşındaki Esma Doğuş, annesi komşuya gittiği sırada kardeşlerinden ayrılarak odasına gitti. Bir süre sonra odadan silah sesi gelmesi üzerine kız kardeşleri odaya girdi. İçine kapanık olduğu söylenen ve arkasında bir not bırakmayan Doğuş, babasına ait ruhsatsız tabancayla kalbine tek el ateş etmiş halde kanlar içinde bulundu. Kardeşlerinin haber vermesiyle eve gelen anne ve komşuları, sağlık ekiplerini ve polisi aradı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç kıza ilk müdahaleyi yaptı. Sedye ile ambulansa taşınan Doğuş, Aydın Devlet Hastanesi'ne götürülmek istendi. Kalbinden aldığı kurşun yarası ile ağır yaralanan Esma Doğuş, hastaneye ulaşmadan yolda öldü.

Olayın ardından polis ekipleri evde yaptıkları incelemede Esma Doğuş'un inşaat ustası babasına ait ruhsatsız tabanca ile intihar ettiğini belirledi. İlköğretim 8'inci sınıf öğrencisi olan Esma'nın ölümüyle ilgili savcılık soruşturma başlattı. - Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Doğuş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title