Haberler

14 yaşındaki çocuğa çarpıp kaçtı...Arkadaşını görmek için ağlayarak yalvardı

Güncelleme:

14 yaşındaki çocuğa çarpıp kaçtı...Arkadaşını görmek için ağlayarak yalvardı

KÜTAHYA - Kütahya'da hafif ticari araç 14 yaşındaki bisikletli çocuğa çarptı. Kaza sonrası sürücü aracı yol ortasında bırakıp kaçarken, yaralı çocuğun arkadaşı onu görmek için görevlilere ağlayarak yalvardı.

Kaza, Osmangazi Mahallesi Fatim Rüştü Zorlu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 43 SA 905 plakalı hafif ticari araç, bisiklete binen 14 yaşındaki Erhan Tayfur'a çarptı. Aracın altında bir süre sürüklenen Tayfur yaralanırken, sürücü aracı yol ortasında bırakarak olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine intikal eden 112 Acil Servis ekipleri, yaralı Tayfur'a ambulansın içinde ilk müdahale yaptı. Bu sırada, Erhan Tayfur'un bir arkadaşı, onu görmek için uzun süre yakınlarına ve ambulanstaki sağlık görevlilerine ağlayarak dil döktü. Yaralı Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sonrası, Erhan Tayfur'un yakınları sinir krizleri geçirdi.

Hafif ticari araç çekici yardımıyla otoparka götürülürken, polis kimliği tespit edilen araç sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Osmangazi Kütahya 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title