Haberler

14 Ünlü İsim Kalp Heykellerine Duygularını Yansıttı

14 Şubat Sevgililer Günü etkinlikleri çerçevesinde 14 ünlü isim pleksi kalp heykelleri üzerine duygularını yansıttı.

14 Şubat Sevgililer Günü etkinlikleri çerçevesinde 14 ünlü isim pleksi kalp heykelleri üzerine duygularını yansıttı. Açık arttırma ile satışa sunulacak heykellerden elde edilecek gelirler, sosyal sorumluluk projeleri için ayrılan fona aktarılacak.

Beşiktaş Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde bir dizi etkinliğe imza attı. Etkinlikler kapsamında Raffles Otel Zorlu Center'da 14 ünlü isim tarafından tasarlanan kalp heykeller sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında bir araya gelen Begüm Şen, Kenan Doğulu, Demet Sabancı, Ebru Akel, Enci Teker, Fikret Orman, Hülya Avşar-Zehra Çilingiroğlu, Kiera Chaplin, Mithat Can Özer, Osmantan Erkır, Sarp Levendoğlu-Birce Akalay ve Sıla gibi ünlüler duygularını kalp heykellere yansıttı. Tasarlanan heykeller açık arttırma ile satışa sunulurken "14 Ünlü - 14 Kalp - 14 Şubat" isimli sergide sanatseverlerle buluşturulan kalp heykellerin satışından elde edilen gelirler sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ayrılan fona aktarılacak.

"ÜNLÜLERİN DUYGULARINI YANSITTIĞI KALPLER, AÇIK ARTTIRMA İLE İYİLİĞE DÖNÜŞECEK"

14 ünlü ismin ve eşiyle beraber kendisinin de bir kalp hazırladığını belirten Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, "Bu kalpten heykelleri, 2 metre boyundaki heykellerle mesajları paylaşacağız. Ünlü dostlarımızın kendi sevgi yansımalarını taşıyan bu çalışmaları tüm Türkiye'de çok ciddi bir karşılık bulacak. 14 Şubat sonrası düzenleyeceğimiz baloda açık arttırma ile sattığımız heykellerin gelirlerini Alp Şen Vakfı'na bağışlayacağız" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beşiktaş Belediyesi Kenan Doğulu Zorlu Center Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title