Haberler

14 Şubat Sevgililer Günü

Nevşehir'in Gülşehir İlçesindeki PTT Şube Müdürlüğü'nde 14 Şubat Sevgililer Günü Nedeniyle 450 Adet Kartpostal Dağıtıldı.

Nevşehir'in Gülşehir ilçesindeki PTT Şube Müdürlüğü'nde 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle 450 adet kartpostal dağıtıldı.

Alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde ücretsiz dağıtımına başlanan 450 adet kartpostal öğle saatlerinde bitirildi.

Gülşehir PTT Şube Müdürlüğü'nde kampanya hakkında bilgi veren PTT Gülşehir Şube Müdürü Tuncer Pekgöz, sevgililer gününde vatandaşları sevgililer gününü kartpostal tebriği göndererek kutlamaya davet etti.

Elektronik postaların yerine yazılı postanın farklı bir mana taşıdığına dikkat çeken Pekgöz, uygulamanın yazma alışkanlığını insan hayatına tekrar kazandırmak amacı taşıdığını söyledi.

Tebrik kartpostallarını şubeye işlem yaptırmak için gelen vatandaşlara ücretsiz dağıttıklarını belirten Pekgöz, Genel Müdürlük olarak kampanya kapsamında 9 farklı tasarım hazırlandığını ve bu hazırlanan kartpostallı tebrik kartlarını ücretsiz dağıttıklarını kaydetti.

Postalama ücretini ise 25 kuruş olarak belirlediklerini dile getiren Pekgöz, tüm sevenlerin bu önemli gününü kutladığını sözlerine ekledi.

- NEVŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title