Haberler

14 Mart Tıp Bayramı

AK Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Balta, AK Parti İktidarında Her Alanda Olduğu Gibi Sağlık Alanında da Çok Büyük Değişim ve Dönüşümler Yaşandığını Kaydetti.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Balta, AK Parti iktidarında her alanda olduğu gibi sağlık alanında da çok büyük değişim ve dönüşümler yaşandığını kaydetti.

AK Parti İl Başkanı Muhammet Balta, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir açıklama yaparak hekimlerin ve sağlık çalışanlarının bayramını kutladı. Son yıllarda sağlık sektöründe önemli bir değişim içerisine girildiğine ve başlatılan yatırım hamleleriyle kayda değer gelişmeler yaşandığına dikkat çeken Balta, bu anlamda ülkenin, sosyal statüsü ne olursa olsun halkın tamamına aynı standartlarda, etkili, kaliteli, eşit ve ulaşılabilir sağlık hizmeti sunmayı temel hedef olarak kabul eden sağlık çalışanlarına ihtiyacı bulunduğunu vurguladı.

Hekimliğin kutsal bir meslek olduğunu kaydeden Balta, "Gece gündüz demeden böylesine zor ve onurlu bir mesleği ifa eden gerek doktorların gerekse sağlık personelinin karşılaştıkları sıkıntıların bilincinde olduklarının altını çizdi.

AK Parti iktidarında sağlıkta önemli değişim ve dönüşümlerin yaşandığına ve kalıcı hizmetlere imza atıldığına işaret eden Muhammet Balta, milletin de bu hizmet ve yatırımlara iyi not verdiğini söyledi. Özellikle sağlık çalışanlarının fiziki mekanlarında yapılan düzenlemelerin halka olumlu yansıdığını belirten Balta, 2007 yılı itibariyle sağlık alanında hizmet veren sağlık çalışanına 3,5 milyar YTL'lik kaynak aktardıklarını ve önceki dönemde 39 bin olan personel sayısının da 100 bine çıkarıldığını vurguladı.

Balta, Tıp Bayramı dolayısıyla tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

(EK-MU-Y) 13.03.2008 18:41 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title