Haberler

14 Mart Tıp Bayramı

AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, sağlık çalışanlarının çabalarını takdirle karşıladıklarını bildirdi.

Kılınç, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, sağlıklı hayatın, vazgeçilmesi mümkün olmayan temel bir hak olduğunu belirtti.

Herkesin sağlık hizmetlerinden yararlanabilmesinin büyük önemi bulunduğunu ifade eden Kılınç, şunları kaydetti:

"İnsan sağlığının korunması, hastaların sağlığına kavuşması ve sorunlarının giderilmesi için sağlık çalışanlarının gösterdikleri çabaları takdirle karşılıyoruz. Sağlığımız için gece gündüz her yerde ve her koşulda büyük özveriyle görev yapan, kendisini 'insana hizmet' ilkesiyle mesleğine adamış sağlık çalışanlarımız kutsal bir görevi yerine getirmektedir. İnsan sağlığı için harcanan mesainin en mukaddes zaman dilimlerinden olduğu inancıyla, daha sağlıklı toplum için emeği geçen doktorlarımız, hemşirelerimiz, ebelerimiz ve tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını gönülden kutluyorum."

Muhabir: Bahattin Albayrak / Suat Deniz

Yayıncı: Ramazan Ercan - AYDIN

Kaynak: AA / Yerel

Gültekin Kılınç Tıp Bayramı 14 Mart Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title