Haberler

14 Kez Kırmızı 375 Kez de Sarı Kart Gösterildi

Turkcell Süper Lig'de 8 Hafta Geride Kalırken, Takımlar 'Fair-play' Konusunda Sınıfta Kaldı. Hakemler, Geride Kalan 8 Haftada 14 Kez Kırmızı, 375 Kez de Sarı Karta Başvurdu.

Turkcell Süper Lig'de 8 hafta geride kalırken, takımlar ''fair-play'' konusunda sınıfta kaldı. Hakemler, geride kalan 8 haftada 14 kez kırmızı, 375 kez de sarı karta başvurdu.

Geride kalan 8 haftada bir önceki sezonun en centilmen takımlarından biri olarak gösterilen Vestel Manisaspor, 8 maçta 2 kırmızı, 19 da sarı kart görerek ''en hırçın takım'' oldu.

Fair-play ödülü bulunan Özhan Canaydın'ın kulüp başkanlığını yaptığı Galatasaray ise ilk 8 haftada fair-play ruhuna yakışır bir grafik çizdi. Hakemler, ligin başlangıcından bu yana sarı-kırmızılı futbolculara sadece 14 kez sarı kart gösterdi.

Ligin 6. haftasına denk gelen ''Fair-Play Haftası''nda 4 futbolcu kırmızı kartla oyun dışı kalırken, 47 futbolcu da hakemler tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title