Haberler

14. Çambaşı Yayla Şenliği

Büyükşehir Belediyesi, Kabadüz Kaymakamlığı ve Kabadüz Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen 14. Çambaşı Yayla Şenliği sona erdi.

Büyükşehir Belediyesi, Kabadüz Kaymakamlığı ve Kabadüz Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen 14. Çambaşı Yayla Şenliği sona erdi.

Çeşitli etkinlik ve yarışmaların düzenlendiği şenlikte vatandaşlar iki gün boyunca 2 bin metre rakımlı Çambaşı Yaylası'nda keyifli zaman geçirdi.

Şenliğin ikinci gün etkinliklerine katılan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, yapımı süren yatırımlar tamamlandığında Çambaşı'nın Ordu'nun turizm cazibe merkezi olacağını belirtti.

Ordu'yu nakış nakış işleyip, parmakla gösterilen bir büyükşehir modelini hayata geçireceklerini ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu:

"Çambaşı Yaylası artık Ordu'nun en önemli turizm cazibe merkezlerinden birisi. Çambaşı, yapılmakta olan yatırımlarla daha da gelişecek. 37 kilometrelik Kabadüz-Çambaşı arasındaki yolda yapım çalışmaları devam ediyor. Bu yolun tamamlanmasıyla birlikte Çambaşı yayla trafiği rahatlayacak. Bu yolla birlikte Kabadüz Altınordu arasındaki 17 kilometrelik mesafede yapılacak yol yapım çalışmalarının ardından Çambaşı Altınordu arası otoyol standartlarında bir yola kavuşacak ve ulaşım süresi sadece 45 dakikaya inecek. Ayrıca büyükşehir belediyemiz bünyesinde yapımı devam eden Çambaşı Kayak Tesisi tamamlandığında Türkiye'nin denize en yakın kayak tesisi olacak. Karadeniz bölgesinde bir ilk olacak kayak tesisimiz, akın akın turist çekecek."

Konuşmaların ardından en güzel buzağı ve en güzel peynir yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Şenlik etkinlikleri, yerel sanatçıların verdiği konserin ardından sona erdi. - Ordu

Kaynak: AA / Yerel

Enver Yılmaz Kabadüz Çambaşı Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title