Haberler

14 Bin Öğrencinin Yer Aldığı Projede Öğrenciler 17 Deneme Sınavında Ter Döktüler

14 bin öğrencinin yer aldığı projede öğrenciler 17 deneme sınavında ter döktülerBALIKESİR - BENGİ projesinin akademik başarı alanında Edremit'te başarı ile uygulanan Hedef 3'te 3 Projesi ödül töreni 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda yapıldı.

14 bin öğrencinin yer aldığı projede öğrenciler 17 deneme sınavında ter döktüler

BALIKESİR - BENGİ projesinin akademik başarı alanında Edremit'te başarı ile uygulanan Hedef 3'te 3 Projesi ödül töreni 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda yapıldı.

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'nın destekleri ile Edremit'in akademik başarısını artırmak ve önümüzdeki üç yıl içerisinde Balıkesir başarı sıralamasında ilçeler arasında Edremit'e ilk 3 ilçe arasında yer almasını sağlamak amacıyla hazırlanan "Hedef 3'te 3 projesi ilk yılını tamamlandı. Ortaokullarda 7 bin 427, Liselerde 7 bin 49 öğrenci olmak üzere toplam 14 bin 476 öğrencinin yer aldığı projede öğrenciler 17 deneme sınavında ter döktüler.

Deneme sınavları sonucunda Edremit'te bulunan Meslek Liseleri, Anadolu Liseleri, Özel Okullar,Fen Lisesi kategorilerinde belirlenen birinci, ikinci ve üçüncü olan öğrenciler ödüllerini aldılar. Tüm kategorilerde 1. Olan öğrencilere Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, 2. Olan öğrencilere Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ve 3. Olan öğrencilere Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç tarafından ödülleri verildi.

Açılış konuşmasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç: "Başarı istenmediği yere gelmez!" sloganıyla yola çıkarak başlattığımız ve İlçemiz okullarında büyük bir özveri ve sahiplenme ile yürütülen Hedef 3'te 3 Projesinin ilk yılını, beklediğimizden daha da olumlu neticelerle sonlandırmış olmanın gururunu yaşıyoruz."dedi.

Ayrıca öğrencilere kazanılan bu güzel başarının bundan sonra elde edilecek nice kazanımların bir başlangıcı olmasını dilediğini söyleyerek öğrencileri tebrik etti.İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç projenin başından beri desteklerini esirgemeyen Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ve Belediye Başkanı Kamil Saka'ya teşekkür etti.

Programda Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı "BENGİ projesi kapsamında akademik başarıyı artırma alanında ortaya konan Hedef 3'te 3 projesine Belediye Başkanımız Kamil Saka ile destek vermekten mutluluk duyduğunu belirterek BENGİ ve Hedef 3'te 3 Projelerin ilçemizde ortaya çıkmasında eğitim alanında her projede yanımızda olan Belediye Başkanımız Kamil Saka'ya, projenin uygulanmasını sağlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç'a okul müdürleri ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum."dedi.

Program sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç desteklerinden dolayı teşekkür ederek Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı'ya teşekkür plaketi verdi.Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan teşekkür plaketini desteklerinden dolayı Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'ya takdim etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Eğitim

Ali Sırmalı Kamil Saka Balıkesir Eğitim Haberler

title