Haberler

14. Altın Çınar Festivali'ne Doğru

Çınarcık Belediyesinin bu yıl 14.'sünü düzenleyeceği "Altın Çınar Festivali" 20-22 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Çınarcık Belediyesinin bu yıl 14.'sünü düzenleyeceği "Altın Çınar Festivali" 20-22 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Festival öncesi ilçedeki bir restoranda basın mensuplarıyla bir araya gelen Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, şarkıcılar "Manuş Baba, Göksel, Moğollar, Erdem Kınay ve Merve Özbey"in sahne alacağı festivalde, konserlerin Cumhuriyet Meydanı'nda verileceğini söyledi.

Başkan Kurt, Altın Çınar Festivali'nin adeta bir marka olduğunu dile getirerek, "Güzel isimlerle bu faaliyeti devam ettireceğiz. Bugüne kadar yaptığımız tüm organizasyonlarda belediyenin kasasından bir kuruş para çıkmadı. 30 civarında sponsorumuz var. Sponsor olan bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Bizi yalnız bırakmadılar." diye konuştu.

Kurt, festivalin 20 Temmuz'da 21. Türk Boyları Şöleni'ne katılan halk oyunları ekiplerinin kortejiyle başlayacağını kaydetti.

Festival kapsamında Manuş Baba 20 Temmuz'da saat 21.00'de, Göksel 21 Temmuz'da, Moğollar ise 22 Temmuz'da sevenleriyle bir araya gelecek.

Aynı gün saat 22.30'da Erdem Kınay ve Merve Özbek'in sahne almasının ardından festival sona erecek.

Kaynak: AA / Güncel

Çınarcık Çınar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title