Haberler

13 yıl sonra çocuklarının kendisinden olmadığını öğrenen baba kahroldu

Güncelleme:

Antalya'da 2002 yılında evlenip 2015 yılında boşandığı T.D.'den olan 13 ve 9 yaşlarındaki 2 çocuğun öz babası olmadığını adli tıp raporuyla öğrenen N.O.'nun açtığı soybağının reddi davasında mahkeme, çocukların babadan olmadığına karar verdi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşayan N.O. 2002 yılında evlendiği eşi T.D.'den şiddetli geçimsizlik sebebiyle 2015 yılında anlaşmalı boşandı. N.O. ortak çocukları için 300'er lira nafaka ödemeyi taahhüt etti. Zaman içerisinde işleri bozulan ve aşırı miktarda borçlanan N.O.'ya karşı eski eşi T.D. nafakanın arttırılması davası açarak iki çocuk için ayrı ayrı 750'şer lira nafaka istedi.

KAN ÖRNEĞİ ALINDI

Eşinin boşanmadan önce kendisini aldattığını öğrenen ve çocukların kendisinden olmayabileceği söylenen N.O. Manavgat Aile Mahkemesinde 'soybağının reddi' davası açtı. Dava kapsamında N.O. ve çocuklardan alınan kan örnekleri İzmir Adli Tıp Kurumu Biyoloji İhtisas Dairesine gönderildi. İzmir Adli Tıp Kurumunda incelenen kan örneklerinden N.O.'nun kendi çocuğu olarak bildiği R.O. ve E.B.O.'nun babası olmadığı tespit edildi.

NÜFUSUNDAN DÜŞÜLECEK

Manavgat 1. Aile Mahkemesinde davanın 5'inci duruşması yapıldı. Duruşmaya davacı N.O.'nun avukatı Atalay Arslan katıldı. Davalı T.D. katılmadı. Mahkeme, davacı talebini kabul ederek, çocuklar R.O. ve E.B.O.'nun N.O.'dan olmadığına karar verip, soybağının reddine hükmetti. Kararın kesinleşmesinin ardından R.O. ve E.B.O., N.O.'nun nüfusundan düşülecek.

BABA MANEVİ TAZMİNAT DAVASI AÇACAK

N.O.'nun avukatı Atalay Arslan, bu davayla müvekkilinin haklılığının ispatlandığını belirterek, gerekçeli kararın açıklanmasının ardından daha önceden açtıkları nafakanın kaldırılması davasını da kazanacaklarını ümit ettiklerini ve ayrıca bugüne kadar müvekkilimin zararlarını tazmin için maddi, elem ve ızdırabın giderilmesi içinde manevi tazminat davası açacaklarını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adli Tıp Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500

Yorumlar (110)

xx:

sonrada deyin ki kadın şiddetine son

362
48
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

SANA YILDIZLI PEKİ VERMEK İSTİYORUM

yanıt77
yanıt9
yorumcu:

rabbim insanı ne kötü kadın nede kötü erkeklere düşürmesin. yazık.

218
1
yanıtYanıtla
BATTALGAZİ44:

GÜZEL ÜLKEMİN GÜZEL İNSANLARI NE HALE GELDİ, AH OCAĞI YANASICA KADIN ALLAH SENİ KAHRU PERİŞAN EYLESİN

161
2
yanıtYanıtla
İSİMSİZ:

AMİNN

yanıt31
yanıt0
O BENİM:

AMİN

yanıt0
yanıt0
KAPTAN:

KÖTÜ İŞLER HEP SAHİBİNİ BULUR ŞİMDİ YILLARDIR BAŞINI OKŞAYIP ÇOCUKLARIM DEDİĞİ ÇOCUKLARIN DURUMU NE OLACAK VE BU ADAMIN KAYBETTİĞİ YILLAR NE OLACAK

117
0
yanıtYanıtla
TAYFA:

Bende bilmiyorum kaptan

yanıt4
yanıt0
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Şimdi bu adam değil cinayet katliam yapsa yeridir

90
12
yanıtYanıtla
Başak Ayçin:

Yok ya! Katliam yapınca no''lacak. Döktüğü kanla namusu mu temizlenecek. İster bir kişi ister on kişi cinayet işleyenin yeri ebedi cehennemdir. Kendisini aldatan eşini (karısını/kocasını) bile öldürmüş olsa. Allah, hiçbir bireye karşısındakini yaralayarak veya öldürerek cezalandırma izni vermemiştir.

yanıt1
yanıt5
Tüm 110 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title