Haberler

13 Yaşındaki Kızının Bekaretini İş Adamına Satmak İsteyen Rus Anne Yakalandı

Güncelleme:

Rusya'da yaşayan 35 yaşındaki anne, kızının bekaretini zengin bir iş adamına satmak için anlaşma yaparken sivil polisler tarafından yakalandı.

Rus anne 13 yaşındaki kızının bekaretini zengin bir iş adamına satmaya çalıştığını itiraf etti. Anne bu iş için 19 bin sterlin (100 bin TL) alacaktı.

ARKADAŞIYLA MOSKOVA'YA UÇTU

13 Yaşındaki Kızının Bekaretini İş Adamına Satmak İsterken Yakalandı

Rus polisi 35 yaşındaki Irina Gladkikh adlı emlak memurunu anne ve onun bir kadın arkadaşını gözaltına aldı. Anne yanına kızını da alarak, çocuğunun bekaretini satmak için Chelyabinsk'ten Moskova'ya uçtu.

SİVİL POLİS İLE PAZARLIK YAPTILAR

Kadının 25 yaşındaki arkadaşı da kızın bekaretini satmak için Moskova'ya geldiklerini itiraf etti. Anne kızının bekareti için anlaşma yaparken karşısındakilerin sivil polis olduğundan habersizdi. Anne ve arkadaşı Moskova'daki bir restoranda yakalandı.

Genç kız derhal devlet gözetimine alındı ve Moskova'da bir hastaneye yatırıldı. Polis aynı zamanda anne ve arkadaşı için de "kendi bedenlerini satarak hayatlarını kazanmak" iddiasında bulundu.

13 Yaşındaki Kızının Bekaretini İş Adamına Satmak İsterken Yakalandı

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Moskova Cinsellik Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (40)

KOZANLI:

Kadinlar kizlar guvenilecek varliklar degillerdir eger guvenilir olsalardi bekaret konulmazdi onlarin şerrinden siginalim ALLAH a

7
55
yanıtYanıtla
insan:

bizde farklı mı? hemen tepki vermeyin! sadece istanbul’da bir hastanede 115 hamile çocuk çıktı!! bunların 20 kadarı 15 yaş altı!!! diğer hastaneleri konuşmuyoruz bile!!!! BOZULUYORUZ!!!

46
3
yanıtYanıtla
Gondi:

Ben çok şaşırmadım rusyada yasiyorum 40 yasindayim çıktığım kızlar 18 ve 21 yaş arası gayet normal

5
34
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bekareti satmak nedir ya? sebze meyve mi satıyorsunuz ! katliniz helal !!

28
3
yanıtYanıtla
Hoca:

Bizde nikahı imamlar kılacak evlenme yaşı 12 ye kadar inecek

3
24
yanıtYanıtla
Eren:

Pu senin gibi anneye sanırım en kibar tepki böyle olurdu.

18
1
yanıtYanıtla
IYI:

Rus kadinlari çok güzel

6
12
yanıtYanıtla
Hehehe:

Parasi olmayan yandi artik bozuk mal kaldi .

7
9
yanıtYanıtla
Orhanca:

13 kadar düşmüş demek ki bekâret.yani ilerleyen yaşlarda kaldınız 18 inde açık artırma ya koyuyorlar.bu ne biçim ahlaksızlık tir

12
2
yanıtYanıtla
düttürü dünya:

şurada yorum yazanların kaçta kaçı bakir acaba, sizi gidi iki yüzlüler sizi , allahın ayetleri size uğramadımı, hep kadınları suçlayın kendiniz kenara çekilin, tek taraflı bakmayı bırakıp, allaha nasıl hesap vereceğinizi düşünün, günahı tek tarafa yıkmak sizi temizlemez, cehennemde derileriniz yandığı zaman, ozaman göreceksiniz, kadını erkeği ayırtetmeyi

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title