Haberler

    13 Yaşındaki Amatör Futbolcu, Kalp Krizinden Hayatını Kaybetti

    Güncelleme:

    Konya Amatör Kümede Beyşehir Gölspor forması giyen 13 yaşındaki amatör futbolcu, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

    Konya'nın Beyşehir ilçesinde, 13 yaşındaki amatör futbolcu idmana çıkmaya hazırlandığı sırada sahada geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

    Edinilen bilgiye göre, Konya Amatör Küme U-13 Ligi'nde Beyşehir'i temsil eden Beyşehir Gölspor Futbol Takımının formasını giyen futbolcu İsmail Semih Kaynak (13), takımının idmanına katılmak için Esentepe Mahallesi'ndeki Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'ne ait sentetik çim sahaya geldi.

    BİR ANDA YERE YIĞILDI

    Burada U-11 ve U-12 Ligi'nin idman hazırlığı yapıldığı sırada soyunma odası önünde antrenman öncesi aniden fenalaşarak yere yığılan İsmail Semih Kaynak, ambulansla kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından Konya'ya sevk edildi. Yolda iki kez kalbinin durduğu ve yeniden çalıştırıldığı öğrenilen İsmail Semih Kaynak, sevk edildiği hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

    BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

    Kaynak'ın bugün Cuma namazını müteakip Konya'da Musalla Mezarlığı'nda defnedileceği belirtildi. Amatör futbolcunun kalp krizi sonucu genç yaşta hayatını kaybetmesi Beyşehir'de de kulübü, takım arkadaşları ve futbol camiasında büyük üzüntüye neden oldu.

    İsmail Semih Kaynak'ın Beyşehir Gazi Ortaokulunda 8'inci sınıfta öğrenim gördüğü belirtildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Beyşehir Konya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500

    Yorumlar (15)

    Adınızı Yazın:

    spor bütün kötülüklerin anası az yemek az efor harcamak en güzeli yediğin kadarını yak en güzeli

    5
    31
    yanıtYanıtla
    ATMACA:

    yüce TANRIM seni korusun bütün yobazlardan öte tarafta mekanın CENNET olsun.

    23
    6
    yanıtYanıtla
    YORUMCU:

    ALLAHIM herkesi yobazlardan korusun, özellikle demokrat geçinenlerinden. . !

    yanıt6
    yanıt2
    misafir:

    ALLAHIM herkesi yobazlardan korusun, özellikle demokrat geçinenlerinden. . !

    yanıt1
    yanıt1
    mehmet ali:

    ateş düştüğü yeri yakar RABBİM evlat acısı yaşatmasın , anne ve babasına sabır versin

    13
    0
    yanıtYanıtla
    Cem Tuna:

    Ne güzel ölüm,küçücük günahsız bir şekilde,cennete uçtu,,yaşasaydı belkide arda gibi hovardalık yapacak ve cehennemin dibini boylayacaktı,Allah rahmet eylesin yavrumuza..Amin.

    5
    6
    yanıtYanıtla
    hakkı dayı:

    Aynen katılıyorum bilader.

    yanıt3
    yanıt0
    Kemal:

    Yobaz

    yanıt6
    yanıt2
    baba:

    allah senin küçük sevdiklerinide alsınki onlarda kurtulsun yobaz herif

    yanıt11
    yanıt3
    SAHADET:

    yattığı yer nur olsun Tanrının rahmeti üzerine insanlığın nefret ettiği yobazın asla gidemicegi yer cennet olsun.

    3
    3
    yanıtYanıtla
    Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title