Haberler

13 Yaşında Kapkaççı

Fatih Akaray'da Alışveriş Yapan Bir Bayan İki Kapkaççının Saldırısına Uğradı. İçinde Ziynet Eşyaları ve Parasının Bulunduğu Çantayı Alarak Kaçan Hırsız Güvenlik Kameralarına Takılınca Yakayı Ele Verdi. 13 Yaşındaki Kapkaççı M. A. Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi.

Fatih Akaray'da alışveriş yapan bir bayan iki kapkaççının saldırısına uğradı. İçinde ziynet eşyaları ve parasının bulunduğu çantayı alarak kaçan hırsız güvenlik kameralarına takılınca yakayı ele verdi. 13 yaşındaki kapkaççı M. A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay Aksaray Namık Kemal Caddesinde meydana geldi. Teresa M. isimli Moldovya uykruklu kadın alışveriş için dışarı çıktığı sırada kapkaççının saldırısına uğradı. Teresa M.'yi yaklaşık 100 metre takip eden hırsız çantaya asılarak almak istedi. Kısa süreli bir çekişmenin ardından kapkaççı çantayı alarak koşmaya başladı. Çantayı tişörtünün altına saklayarak kaçmaya başlayan kapkaççının arkasından koşan Teresa M. kapkaççıyı yakalayamadı. Olay anı saniye saniye bir işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Kamera kayıtlarını inceleyen polis kısa süreli bir çalışmanın ardından kapkaççıyı yakalayarak adliyeye sevk etti. Teresa M. tarafından teşhis edilen 13 yaşındaki M. A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title