Haberler

13.uluslararası Yapı 2007 Kapılarını Açmaya Hazırlanıyor

Yapı-endüstri Merkezi Tarafından Her Yıl Düzenlenen ve Yapı Sektöründe Yılın Son Buluşması Olan 13. Uluslararası Yapı / Turkey Build 2007, 01- 04 Kasım 2007 Tarihleri Arasında Kültürpark Fuar Alanı'nda Kapılarını Açıyor.

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından her yıl düzenlenen ve yapı sektöründe yılın son buluşması olan 13. Uluslararası Yapı / Turkey Build 2007, 01- 04 Kasım 2007 tarihleri arasında Kültürpark Fuar Alanı'nda kapılarını açıyor.

Yapı-Endüstri Merkezi her yıl düzenlediği yapı fuarlarının İstanbul ve Ankara'dan sonra son durağı olan İzmir'de yapı sektörünün temsilcilerini ağırlamaya hazırlanıyor. Yapı profesyonelleri, yapı sektörüne hizmet veren firmalar Türkiye'nin 3. büyük yapı fuarı olan Uluslararası Yapı / Turkey Build 2007 İzmir Fuarı'nda Ege Bölgesi'nde hızla büyüyen inşaat sektörünün nabzını tutacak. Türk yapı malzemesi piyasasının bel kemiğini oluşturan 200'ü aşkın katılımcı firma, yapı profesyonelleri ve 25 bine varan ziyaretçi potansiyeli ile bir araya gelerek hem en önemli ürünlerini, teknoloji ve hizmetlerini tanıtma fırsatı bulacak hem de birebir bağlantı kurma şansını yakalayacak.

Fuar, İzmir ve Ege Bölgesi'nde her geçen gün artan inşaat yatırımlarının yoğunluğuna paralel olarak, her yıl büyüme gösteren ve uluslararası etkinliklere ev sahipliği yapan İzmir'in yeniden yapılanmasına katkıda bulunuyor. Uluslararası Yapı / Turkey Build 2007, müşteri portföyünü geliştirme açısından sektöre hizmet veren firmalar için de önemli bir fırsat olma özelliği taşıyor. 01- 04 Kasım 2007 tarihleri arasında düzenlenecek olan Fuar, 200'ü aşkın katılımcıya 11 bin 500 metrekare sergileme alanı ile üretici firmalara, meslek odalarına, üniversitelere, derneklere, kamu kuruluşlarına ve sektör yayınlarına ev sahipliği yapacak.

(EY-YK)

22.10.2007 18:01 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title