Haberler

13 Uğurlu Geldi

Kayserispor'un Golcü Oyuncusu Aziza Makukula, Forma Giydiği 13 Karşılaşmada 13 Gol Atarak İlginç Bir Rekor Kırdı.

Süper Lig'de liderliğini 2 haftadan beri sürdüren Kayserispor'un golcü oyuncusu Aziza Makukula, forma giydiği 13 karşılaşmada 13 gol atarak ilginç bir rekor kırdı.

AA muhabirinin yaptığı araştırmaya göre, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Ankaragücü, Eskişehirspor ve Denizlispor'a birer, Sivasspor, Diyarbakırspor ve Bursaspor'a ikişer gol atan Makukula, dün İstanbul'da 13 Aralık tarihinde oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyesipor maçında, 13. dakikada attığı golle, toplam gol sayısını 13'e çıkarttı.

Kayserispor Basın Sözcüsü Yücel Şahin, 13 sayısının bu hafta Kayserispor'a ve golcü oyuncuları Aziza Makukula'ya uğurlu geldiğini belirterek şunları söyledi:

''Bazı kişiler 13 sayısının uğursuz olduğuna inanır ama bize 13 sayısı hiçte uğursuz gelmedi. Aziza Makukula, 13 hafta forma giyip 13. golünü 13 Aralık'ta 13. dakikada attı. Bunlar bizim için sevindirici tesadüfler. Aziza Makakula'nın başarısını sürdürüp sezonu gol kralı olarak bitermesini diliyorum.''

Gol krallığı sıralamasında 13 golle önde giden Aziza Makakula'yı Gaziantepspor'dan Cesar De Souza 8 golle, Galatasaraydan Harry Kewell 8 golle, Trabzonspor'dan Gustavo Colman 7 golle, Galatasaray'dan Shabani Nonda 7 golle izliyor.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title