Haberler

    13 Milyon Euro'yu Reddettiler

    Almanya Bundesliga takımlarından Mainz'ta forma giyen milli oyuncu Yunus Mallı için Borussia Dortmund'n yaptığı teklif reddedildi.

    SPORCOPE DIŞ HABERLER - Almanya Bundesliga takımlarından Mainz'ta forma giyen milli oyuncu Yunus Mallı için Borussia Dortmund'n yaptığı teklif reddedildi.

    Almanya basınında çıkan haberlere göre Borussia Dortmund'ın Yunus Mallı ısrarı bitmiyor. Dortmund Thomas Tuchel'in takımda görmek istediği Yunus için Mainz'a 13 milyon euro'luk bir teklif yaptı. Ancak geçtiğimiz hafta sonu Mainz'ın Ingolstadt karşısında aldığı mağlubiyet bu transferin önünü tıkadı.

    Bundesliga'da Avrupa Kupaları'na katılma mücadelesi veren Mainz aldığı yenilgiyle bu yolda büyük bir yara alırken takımın yıldızlarından biri olan Yunus da takımda tutulmak isteniyor.

    Ara transfer dönemi bitene kadar hücuma takviye yapmak isteyen Borussia Dortmund, Yunus Mallı2yı kadrosuna katamazsa Atletico Madrid'in genç oyuncusu Oliver Torres'e yönelecek.

    Almanya'da yetişen Yunus Mallı sezon başında Türkiye Milli Takımı'nı tercih ettiğini açıklamış ve Katar ile oynanılan hazırlık maçında ilk kez milli olmuştu.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Thomas Tuchel Yunus Mallı Almanya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title