Haberler
Güncelleme:

12 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Edip Not Yükselten Öğretmeni, Ön Sıradaki Öğrencinin İfadesi Yaktı

İstanbul Bayrampaşa'daki ilköğretim okulunda, 12 yaşındaki öğrencisini yardım bahanesiyle taciz edip not yükselten öğretmeni, ön sırada oturan öğrencinin "Tacizi gördüm" ifadesi yaktı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (23)

ali haydar:

Sınıf içi kamera şart oldu, yönetmelik değişmeli

30
4
yanıtYanıtla
Bir Öğretmen:

Elbette tedbir amaçlı güzel bir öneri. Ancak kameradan önce erkeklere ''Adam'' olmak, ''İnsan Olmak'' öğretilsin ya da öğretildiği halde öğrenmek istemeyenler boş yere yaşatılmasın. İçinde Allah korkusu, vicdan, merhamet, çocuk sevgisi olmak yerine sapıklık olan erkekler çoluk çocuktan ve kadınlardan ellerini çeksinler. Böylece kameraya da gerek kalmaz.

yanıt4
yanıt0
Cellat:

Sınıf içi kamera şart artık hiç bir yerde kurumda kimsenin kimseye güveni kalmadı her yere kamera takilsin blader

19
2
yanıtYanıtla
TESPIT:

Bu ulkede yetisen ogretmemlerin liyakat sorunu var..egitimci kimliginden cok sapik kimligiyle öne cikan sozde ogretmenler o kadar cogaldi ki..Egitim ve ogretim alaninda eger ki ogretmen atamasi yapilacaksa oncesinde bunlar bircok testten gecmeli ve akabinde okul ogrenci basari puaniyla endeksli olarak, egitimci olarak kalmali ve ya gorevi biraktirmalidir..Tabii ki tum bu yapilanlar ne kadar da egitim acisindan bir duzey olarak gorulse de, habere konu olan sapik ve buna benzer tipler icin agir cezai yaptirimlar gelirse, olasi bir durum da hangi cezayi alacaklarini bilecegi iicin boylesi bir duruma yeltenenler de vazgeciceklerdir..Sadece Adalet saraylari.!! yapmaklar yetinmemeli bir ulke..o sarayin icinde hukuk kavrami da islemelidir..

14
2
yanıtYanıtla
hanbeli:

NOTUNU YÜKSELTMİŞSE SIKINTI DEĞİL

1
14
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

EN AZINDAN NOTU YÜKSELTMİŞ KARŞILIKSIZ BIRAKMAMIŞ.

4
10
yanıtYanıtla
Fakı:

Öndeki çocuk sınavda en arkayı nasıl görmüş onu anlamadım.

12
2
yanıtYanıtla
gurbetci:

ALLAH belanizi versin sizin gibi ögretmenlerinde sizin gibi hayvanlarinda okumsunuz Adam olamamisniz kücück cocuklarin hayatlarini maf ediyorsunuz bunlari bu bastakilerde uyumasin artik ayni zihniyeti tasidiklari icinmi Dogru duzgun birsey yapilmiyor

10
3
yanıtYanıtla
KAMERAMAN:

OKULA SINAFLARA KOLİDORLARA MAHALLELERE SOKAKLARA DEVLET DAİRELERİNDEKİ HER ODAYA HER YERE KAMERA LAZIM. İNSANLAR YÜCE YARATAN TARAFINDAN İZLENİLDİKLERİNİ UNUTTULAR. . .

9
2
yanıtYanıtla
Murat Mert:

Bu sapkın hastalık yeni başlamış değil. Yaşım 40 ortaokul yıllarımdan görüp bildiklerim asla unutmadığım sahneler var aklımda. Hocaların kız bazı kız öğrencilere dokunmalarını ardından kızların notunun coşmasını çok gördük. Okul müdürünün okulun rahat kızlarını odasına çağırıp benim oğlum içine kapanık onunla biraz ilgilenip açın demesinide duydum. Sözün kısası bu sapkınlık öğretmenlik mesleğinde zaten hali hazırda vardı. Sadece tek değişen artık çocuklar daha bilinçlendi ve yardım bulabiliyorlar

4
7
yanıtYanıtla
AyNur:

çok öfkeliyim bugün okula gidip ögretmenlerle kavga edeceğim.

3
7
yanıtYanıtla
ömer:

aynur boş yapma diyecem ama senin normal halin bu herhalde. neyin kafasindasin

yanıt4
yanıt2
dürbünlü:

Ben on yıllık komiserim,çok yoruldum ancak daha yaşım genç ve emekliligimede çok zaman var,mesleğimi değiştirip ya öğretmen yada imamlık yapacağım,bol bol uyur ve bol bol tatil yaparım.

4
6
yanıtYanıtla
MORS:

İnsanlar çoluğunu çocuğunu gözünden sakındığı evladını okula göndermeye korkuyor artık. Her yer manyak sapık dolu. Her yere kameralar konulmalı artık. Öğretmenlere de psikolojik eğitim verilmeli.

7
2
yanıtYanıtla
Şaşkın Veli:

Ögretmenlerden iyice soğudum.

7
1
yanıtYanıtla
kadersiz:

lise pgretmenimin tecavüzüe ugradım ailemden korkuma söyleyemedim. şimdi o adamdan intikam alıcam az kaldı ögretmenin ismi hüseyin gören

4
1
yanıtYanıtla
birsen:

SEN NASIL BİR ÖĞRETMENSİN ONU GEÇTİM İNSANMISIN SEN ŞU PİS ELLERİNİZİ GÖZLERİNİZİ ARTNİYETLERİNİZİ ÇEKİN ÇOCUKLARIMIZIN ÜSTÜNDEN İDAM EDİLSİN BUNLAR YAŞAMASINLAR

3
2
yanıtYanıtla
Blue Planet:

Sapik sapiktir , bunun dini, ulkesi ve rengi yoktur. . . Sadece ulkemizde olmaz sapiklik heryerde var. Burada dunyada sadece Turkiye`de oluyormus gibi yorumlar yapilmasa daha iyi gibi olur bence. . Tabi ki cezalar cok cok agir olmali. . . .

5
0
yanıtYanıtla
Lüzumyok:

Şu en azından notunu yükseltmiş diyenleri bulup bi 22 yıl da onlara verilmesi lazım. Ulan daha kız 12 yaşında be terbiyesizler!

4
0
yanıtYanıtla
bir bahar akşamı yağmur:

Bu öyle bir sistem ki hem önüne gelen herkesin öğretmen olmasına hak tanıyor. Efendiler öğretmenlik herkesin yapabileceği bir meslek değildir profesyonellik gerektirir. Maaşı iyi 2 ay 3 ay tatili var mantığıyla öğretmen olan yüzlerce binlerce insan var. Gerçi MEB''den bahsediyoruz ne sistemi ne profesyonelliği. Tepki vermeyip her şeye he diyen toplumun ürünleri bunlar eserinizle gurur duyun !!

3
0
yanıtYanıtla
Ahmet:

XX sizin gibi insanlar yüzünden mesleklere karşı önyargı var sen avukat ların daha ne yapıp yapmadığını hangi insanların derdini çekip çekmediğini bilmeden kurduğun bu cümle senin seviyenin malesef yerin bile altında kaldığını gösteriyor yazık daha meslekleri say desen 3 meslekten fazlasını bilmeyen cahiller avukatlar gibi bu dünyanın pisliğini çeken insanlara söylediğin kelimelere dikkat etmek zorundasın !!!!!

1
1
yanıtYanıtla
Kenan G.:

10 yılda 10 milyon genç

0
1
yanıtYanıtla
karadenizli:

İNEGÖLDE BİR OKULDA EĞER DOĞRU İSE BİR NAMUSSUZ SOYSUZ ÖĞRETMEN MÜSFETTESİNİN GÖĞSÜNE ATTIĞI TEKMEYLE KANAMA GEÇİREN VE AMELİYATA ALINAN YAVRUMUZA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM. ACİL ŞİFALAR DİYORUM. BÖYLE KİŞİLİĞİ BOZUK ÖĞRETMEN HADEME VARSA DERHAL GÖREVDEN ALINMALI VE EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILMALIDIR. YAZIKLAR OLSUN BÖYLE ÖĞRETMENLERE.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title