Haberler

12 Yaşındaki Çocuğa "Senden Çocuk Yapacağım" Diyen Servis Şoförü Yalvardı: Ben Sapık Değilim, Hata Yaptım

Güncelleme:

12 yaşındaki çocuğa, "Senden çocuk yapacağım kremini de al gel" diyen servis şoförü, vatandaşlar tarafından yakalandıktan sonra, "Ben bir hata yaptım, sapık değilim" diyerek kendisini bırakmaları için etrafındakilere yalvardı.

Hem bir ilkokulda hem de AVM'de servis hizmeti veren adam, 12 yaşındaki çocuğu telefon mesajları ile taciz etti. Küçük kıza "Kremini de al gel senden çocuk yapacağım" dediği öğrenilen adam, bir grup vatandaş tarafından aracının başında yakalandı.

"BEN SAPIK DEĞİLİM" DİYEREK YALVARDI

İddiaları reddetmeyen servis şoförü, "Ben çok büyük hata yaptım, Kuran-ı Kerim'in üzerine yemin ediyorum, elinizi ayağınızı öpeyim" diyerek etrafındakilerden af diledi. Vatandaşların tepkisi üzerine yalvarıp yakarmaya devam eden adam, "Ben sapık değilim, bir daha böyle bir hata yapmayacağım" dese de kimseyi ikna edemedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (97)

ALMANYALI:

Asıl idam önce siyasetciler için gelmeli. Bakın ben A parti B parti C parti demiyorum. Halkını kandıran bütün siyasetcileri kastediyorum. Adalet ALLAH ın yeryüzüdeki aynasıdır.

112
0
yanıtYanıtla
EYÜP66:

Şerefsiz,on iki yaşındaki yavrucağıza öyle söylediysen sapık değilsin de nesin.

27
3
yanıtYanıtla
karip:

gözle görünmeyene inanmayin bazilari cocuk görüntüsünde ne bislik acaba tuzakmi kurduruyorlar arastirilsin

4
22
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

gebertin pisligi ya pişkinlige bakarmısın

23
2
yanıtYanıtla
Objektif ve nesnel:

Hata yaptığını kabul ediyorsun sapık olduğunu niye etmiyorsun... hata yapan sen isen sapık olan deden mi?...

24
0
yanıtYanıtla
realist:

Durmak yok 5 yıl daha kremlere devamÇünkü bunu sen İstedin Türkiye!

8
16
yanıtYanıtla
senin realitene:

varya kelle diye tasidiginiz kafalar harbiden sulanmis

yanıt3
yanıt2
CEM:

Sen kremi hazırlaa

yanıt1
yanıt2
Dürbünlü:

Ben 20 yaşına kadar Türkiyede yaşadım.40 seneden beride almanyada yaşayorum,,inanın eskiden ülkemizde böyle durumlara hiç rastlamıyorduk.,noldu bu güzel memlekete böyle..??

19
3
yanıtYanıtla
Ziya:

Almanyada cok böyle olaylar. Haklisınız malesef

yanıt5
yanıt10
Tüm 97 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title