Haberler

12. Ovit Yayla Şenlikleri

Ekşioğlu Vakfı Tarafından Düzenlenen Ovit Yayla Şenliği'nin 12.'si Bugün Yapıldı. Şenliğe Ünlü Mankenler Nilay Dorsa ve İlknur Soydaş ile Şarkıcı Seda Sayan da Katıldı.

Ekşioğlu Vakfı tarafından düzenlenen Ovit Yayla Şenliği'nin 12.'si bugün yapıldı. Şenliğe ünlü mankenler Nilay Dorsa ve İlknur Soydaş ile şarkıcı Seda Sayan da katıldı.

Rize'nin İkizdere ilçesine bağlı 2 bin 600 rakım yüksekliğindeki Ovit Yaylası'nda düzenlenen 12. Ovit Yayla Şenliği'ne katılmak isteyen Rizeliler, sabah saatlerinden itibaren yaylayı doldurdu. Yaklaşık 30 bin kişinin katıldığı şenlikle vatandaşlara Türk bayrakları dağıtıldı. Bayrakların bir bölümünü Ekşioğlu Vakfı Başkanı Ali Ekşioğlu kendi elleriyle dağıttı. Şenliğe katılan ünlü mankenlerden Nilay Dorsa ve İlknur Soydaş, şenliğe katılanlara kendi elleriyle yemek dağıttı. Etkinlikler sırasında evleneceği

erkeği bulduğunu belirterek izleyenlerin arasına inen Dorsa, genç bir erkeği sahneye aldı. Sahnede Vakıf Başkanı Ali Ekşi tarafından Recep isimli genç ile Dorsa arasında sembolik olarak nikah kıyıldı. Nikan sonrası genç, ünlü manken ile evlenmek istemediğini belirtti. Etkinlik kapsamında bir çok sanatçı sahne alırken, güneş altında kalan izleyiciler zor anlar yaşadı. Su sıkıntısı çeken izleyenler, sahneden atılan sulardan alabilmek için birbiri ile yarıştı. Yaylada sahne alan sanatçılar arasında ünlü sanatçı

Seda Sayan da vardı. Trafiğe takılan Sayan, programına geç de olsa katıldı. Sayan, söylediği şarkılarla 2 bin 600 rakım yükseklikteki yaylada kendisini dinleyen binlerce kişiyi coşturmayı başardı. Sayan, bir ara kucağına verilen 2 aylık bir bebekle birlikte şarkısını tamamladı. Sayan şarkısı bittikten sonra minik bebeği severek kucağında salladı.

(GF-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title