Haberler

'12 Dev Adam' İtalya Yolcusu

Avrupa Şampiyonası Hazırlıklarını Sürdüren (A) Milli Basketbol Takımı, Kamp Çalışmaları İçin Yarın İtalya'ya Gidecek.

Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren (A) Milli Basketbol Takımı, kamp çalışmaları için yarın İtalya'ya gidecek.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda bu akşam gerçekleştirilecek antrenmanla çalışmalarının İstanbul bölümünü tamamlayacak olan ''12 Dev Adam'', yarın öğlenden sonra Bormio kentine hareket edecek.

Hazırlıklarına 4 Ağustos Cumartesi gününe kadar Bormio'da devam edecek olan milliler, 29 Temmuz Pazar günü İtalya ile hazırlık maçı yapacak. Ardından Bormio'da düzenlenecek olan özel bir turnuvaya katılacak milliler, Avustralya ve Sırbistan ile karşılaşacak.

(A) Milli Takım, 5 Ağustos Pazar günü Türkiye'ye geri dönerek hazırlıklarına yeniden başlarken, İstanbul'da konuk edeceği Avustralya Milli Takımı ile 10 ve 11 Ağustos tarihlerinde de iki özel karşılaşma oynayacak.

Antrenör Bogdan Tanjevic yönetimindeki (A) Milli Basketbol Takımı aday kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Ömer Aşık (Alpella), Cenk Akyol, Ermal Kurtoğlu, Kerem Gönlüm, Ender Aslan (Efes Pilsen), Hakan Demirel, İbrahim Kutluay, Oğuz Savaş, Ömer Onan, Semih Erden (Fenerbahçe Ülker), Fatih Solak (Galatasaray Cafe Crown), Ersan İlyasova (Milwaukee Bucks), Engin Atsür (Benetton Treviso), Hidayet Türkoğlu (Orlando Magic), Kaya Peker, Serkan Erdoğan (TAU Ceramica), Tutku Açık (Türk Telekom) ve Mehmet Okur (Utah Jazz).

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title