Haberler

12. Boston Türk Belgesel ve Kısa Film Yarışması'nın Sonuçları Açıklandı

NEW Amerika'da 2006'dan bu yana düzenlenen Boston Türk Belgesel ve Kısa Film Yarışması'nın sonuçları belli oldu.

NEW Amerika'da 2006'dan bu yana düzenlenen Boston Türk Belgesel ve Kısa Film Yarışması'nın sonuçları belli oldu.

Bu yıl 12'ncisi düzenlenen ve 400'e yakın başvurunun yapıldığı toplam 42 belgesel ve kısa film gösteriminin yer aldığı yarışmada, "En İyi Belgesel Ödülü" yönetmenliğini Batuhan Kurt'un yaptığı "Hudut", "En İyi Kısa Film Ödülü" de yönetmenliğini Merve Gezen'in yaptığı "Scrabble" adlı filmlere verildi.

"Seyirci Ödüllerini" kısa film dalında yönetmen Rıdvan Yavuz'un "Kuyu", belgesel film dalında ise yönetmen Enver Arcak'ın "Hermana" filmleri aldı.

Jüri üyeliklerini film eleştirmeni Peter Keough, Boston Güzel Sanatlar Müzesinin Film Küratörü Carter Long ve Harvard Film Arşivi'nin Küratörü Jeremy Rossen gibi sinema alanında saygın isimlerin yaptığı yarışmada, seyirciler de oy kullandı.

Yarışma filmleri Boston Güzel Sanatlar Müzesi ve Boston Üniversitesinde sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.

Bu yıl yarışmada ödül alan filmlerden oluşan bir seçki gelecek yıl martta düzenlenecek 17'inci Boston Türk Film Festivali programında gösterilecek.

Gelecek yılki 13'üncü Boston Türk Belgesel ve Kısa Film Yarışmasının başvuruları 1 Şubat 2018'de başlayacak.

Kaynak: AA / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Boston Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title