Haberler

11 Eylül'e özel Bursa'yı anlatan 11 klip

Güncelleme:

11 Eylül'e özel Bursa'yı anlatan 11 klip

Elfi Gayrimenkul kurtuluşa özel anlamlı bir kliple kutlama yaptı

BURSA - Bursa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü olan 11 Eylül için hazırlanan klipler büyük ilgi gördü.

Türkiye Cumhuriyeti'ne uzanan yolda tarihe geçen 11 Eylül 1922 Bursa'nın kurtuluşuna özel olarak 11 ayrı klip hazırlandı. Bursa'nın kurtuluşuna büyük önem verdiklerini ifade eden Elfi Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Aydemir, "Türk ordusunun ve Türk milletinin Anadolu'nun kalbi Bursa'da başlattığı onurlu mücadelenin izleri hepimizin kalbinde yaşamaktadır. Bu kutlu günün 98. yıl dönümünü anmak istedik. Bursa'mızın öne çıkan değerlerini ve önemini bir kez daha vurgulamak adına böyle bir çalışma gerçekleştirdik" dedi.

Aydemir konuşmasına şöyle devam etti:

"Milli Mücadele'de en önemli destanlar arasında yer alan Bursa'mızın kurtuluşu aynı zamanda Anadolu'nun bir dirilişidir. Tarihimizde bu denli önemli bir yere sahip olan destanımız gelecek nesiller içinde ilham verici bir olaydır. 2 yıl, 2 ay, 2 gün süren mücadele neticesinde kentimiz bu günlere gelmiş ve ülkemizin en güzel şehirlerinin başında yerini almıştır. Bu bilinç ve şuurla bizlere düşen en önemli görev tarihimize sahip çıkıp kentimize değer katacak işler üretmektir."

Bursa tarihine ışık tutan 11 noktada özel çekim yapıldı

Elfi Gayrimenkul danışmanları tarafından tanıtımların yapıldığı çekimlerde Ulu Cami, Yeşil Türbe, Muradiye Külliyesi, Irgandı Köprüsü, Kozahan, Atatürk Köşkü, Tophane, Cumalıkızık, Gölyazı, Trilye ve Anadolu Arabaları Müzesi yer aldı. Tanıtımların gerçekleştiği mekanlar hakkında bilgilerin de verildiği klipler sosyal medyada paylaşıldı ve binlerce kişi tarafından izlenerek büyük beğeni kazandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Eylül Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title