Haberler

11 Eylül Cuma DHA Spor Gündemi

Güncelleme:

İngiliz golfçülerin rotası sonbaharda Türkiye olacak

Golf Milli Takımlar Bölge Antrenörü ve National Golf Kulübü Genel Müdürü Bekir Kara: İngiliz golfçüler, pandemide İspanya ve Portekiz'e uçuşlar yasak olduğu için ülkemize gelecek

SÜPER LİG'DE 2020-2021 SEZONU BAŞLIYOR

20.00 Çaykur Rizespor - Fenerbahçe

BEŞİKTAŞ

11.00 Siyah-beyazlılar, Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam edecek.

GALATASARAY

17.30 Sarı-kırmızılı takım, Gaziantep FK karşılaşması öncesi son provasını yaptıktan sonra kampa girecek.

TRABZONSPOR

Bordo-mavililer yapacağı antrenmanla Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürecek.

ANKARAGÜCÜ

10.00 Transfer yasağını kaldıran Başkent kulübü, daha önce anlaşma sağladığı futbolcular için tanıtım ve imza töreni düzenleyecek.

TFF 1'İNCİ LİG'DE 2020-2021 SEZONU BAŞLIYOR

19.00 Menemenspor - Altınordu

VOLEYBOL

Misli.com Sultanlar Ligi'nde yeni sezon başlıyor

19.00 Aydın B.Şehir Bld. - Galatasaray HDI Sigorta

BASKETBOL

Gloria Cup Uluslararası Erkekler Basketbol Turnuvası 2'nci Aşama

17.30 Fenerbahçe Beko - Türk Telekom

AVRUPA'DAN FUTBOL

18.00 Neftçi Bakü - Sumqayıt (Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi 2'nci Ön Eleme Turu'ndaki rakibi)

22.00 Bordeaux - Lyon (Cenk Özkacar)

BAKAN KASAPOĞLU'NUN PROGRAMI

14.00 Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ümraniye Belediyesi Beytullah Eroğlu Kapalı Yüzme Havuzu ve 6 adet çok amaçlı basketbol sahasının açılış törenine katılacak.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Portekiz Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title