Haberler

104 yaşında, kalp krizinden öldü

AYDIN'ın Kuşadası ilçesinde yaşayan ve ilçenin en yaşlı kişilerinden olan Mehmet Nafiz Seçer, 104 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

AYDIN'ın Kuşadası ilçesinde yaşayan ve ilçenin en yaşlı kişilerinden olan Mehmet Nafiz Seçer, 104 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Kuşadası'nın en yaşlı kişilerinden olan Mehmet Nafiz Seçer, hayata gözlerini yumdu.

1916 yılında Yunanistan'ın sahil kenti Kavala'da doğan Seçer, 104 yaşında, kalp krizinden yaşama veda etti. Seçer, 9 yaşındayken 1925 yılında imzalanan Lozan Mübadele Anlaşması gereği ailesiyle birlikte Kuşadası'na geldi. Bir süre Kuşadası Özel İdare'de tahsildarlık yapan Seçer, daha sonra Kuşadası Devlet Hastanesi'nde memurluğa başladı. Buradan emekli olan Seçer, Güzelçamlı'da uzun süre kendi halinde bir hayat sürdü. Mehmet Nafiz Seçer'in ölümü başta ailesi ve yakınları olmak üzere Kuşadası'nda büyük üzüntüyle karşılandı.

'ASLA UNUTMAYACAĞIZ'

CHP'li Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel de Mehmet Nafiz Seçer'in vefatıyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden bir taziye mesajı yayınladı. Günel mesajında, "1916 Selanik doğumlu olan M. Nafiz Seçer en yaşlı hemşehrimizdi. Kentimiz için oldukça değerli bir isim olan Nafiz dedemizi asla unutmayacağız. Ailesine ve sevenlerine ve tüm Kuşadası'na başsağlığı diliyorum" ifadelerine yer verdi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yunanistan Kuşadası Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title