Haberler

104 Kaçak Yakalandı

Türkiye'de Bulunmaları İçin Yasal Gerekleri Karşılamayan ve Sınırı Yasa Dışı Yolla Geçmek İsteyen Toplam 104 Kaçak Şahıs Yakalandı.

Türkiye'de bulunmaları için yasal gerekleri karşılamayan ve sınırı yasa dışı yolla geçmek isteyen toplam 104 kaçak şahıs yakalandı.

Genelkurmay Başkalığı internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Kolluk Kuvvetlerince Edirne, Tekirdağ, Kırklareli ve Van il merkezlerinde icra edilen önleyici tedbirler kapsamında yapılan kontrollerde, Türkiye'de bulunması için yasal gerekleri karşılamayan 32 Somali, 24 Irak, 14 Filistin, 12 Afganistan, 3 Eritre, 2 İran ve 1 Myanmar uyruklu olmak üzere toplam 88 şahıs yakalandı. Bu arada, Yunanistan Sınırı'nda da Türkiye'den Yunanistan'a yasa dışı olarak geçmeye çalışan 7 Somali, 6 Eritre, 2 Afganistan ve 1 Filistin uyruklu olmak üzere toplam 16 şahıs ele geçirildi. Yakalanan şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı. (ANKA)

(HM/ÖZK)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title