Haberler

103 Kaçak Yakalandı

Türkiye'de Bulunmaları İçin Yasal Gerekleri Karşılamayan ve Sınırı Yasadışı Yolla Geçmek İsteyen Toplam 103 Kaçak Şahıs Yakalandı.

Türkiye'de bulunmaları için yasal gerekleri karşılamayan ve sınırı yasadışı yolla geçmek isteyen toplam 103 kaçak şahıs yakalandı.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Önleyici Kolluk Kuvvetlerince, Van, Çanakkale, Bitlis, Aydın ve Hatay il merkezinde yapılan kontrollerde, Türkiye'de bulunması için yasal gerekleri karşılamayan, 32 Filistin, 9 Afganistan, 6 Eritre, 3 Sudan, 3 İran, 1 Somali ve 1 Fas uyruklu olmak üzere toplam 55 şahıs yakalanmıştır.

Bu arada, Yunanistan Sınırı'nda, Türkiye'den Yunanistan'a yasa dışı olarak geçmeye çalışan 32 Myanmar, 9 Filistin, 1 İran ve 1 Irak uyruklu olmak üzere toplam 43 şahıs ele geçirildi. Ayrıca, Suriye Sınırı'nda, Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı olarak geçen 2 Türk vatandaşı yakalandı.İran Sınırı'nda ise, İran'dan Türkiye'ye yasa dışı olarak geçen 3 Türk vatandaşı ele geçirildi. Yakalanan şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı. (ANKA)

(HM/ÖZK)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title