Haberler

    1000 Tl İndirim Avantajı Devam Ediyor!

    Fiat'ın Eylül ayında gerçekleştirdiği global tanıtımından bu yana Avrupa pazarlarında 70 bin adete yakın sipariş alarak italyan otomobil üreticisinin yüzünü gülderen Fiat Punto Evo'ya kısa sürede oluşan talepten dolayı memnuniyetlerini dile getiren Fiat Marka Direktörü Okan Baş, 31 Aralık tarihine kadar liste fiyatları üzerinden lansmana özel 1000 TL indirim avantajı sunmaya karar verdiklerini açıkladı. Aralık sonuna kadar 27 bin TL'den başlayan tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim satış fiyatıyla bayilerde yerini Fiat Punto Evo, 1.4 litre 77 HP ve yeni 1.4 litre 105 HP'lik Multiair teknolojili iki benzinli motor seçeneğinin yanı sıra 1.3 litre 75 HP'lik ikinci nesil common rail teknolojili turbo dizel motor seçeneğiyle tercih edilebilirken, Dualogic otomatik şanzıman ise isteğe bağlı olarak satın alınabiliyor.

    Eylül ayından bu yana Avrupa pazarlarında 70 bin adete yakın sipariş alarak başarısını hızla kanıtlayan Fiat'ın küçük sınıftaki hatchback karoserli modeli Fiat Punto Evo, ülkemizde satışa sunulduğu kısa süre içinde büyük ilgi görmeye devam ediyor. Lansmana özel olarak 2 bin TL indirimle satışa sunulan ilk 250 Fiat Punto Evo'yu sahiplerine teslim ettiklerini açıklayan Fiat Marka Direktörü Okan Baş, 31 Aralık tarihine kadar 1000 TL daha indirim yapmaya devam ederek lansman dönemine özel avantajlar sunmaya devam edeceklerini belirtti.

    Ülkemizde ikisi benzinli olmak üzere toplam 3 motor ve 2 farklı donanım seçeneğiyle satışa sunulan Fiat Punto Evo'da isteğe bağlı olarak 77 beygirlik benzinli motor ile Dualogic otomatik şanzıman tercih edilebiliyor. 27 bin TL'den başlayan tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim satış fiyatıyla rekabetçi yanını da ortaya koyan Fiat Punto Evo, üstün teknolojili konfor ve güvenlik donanımlarıyla fark yaratıyor. Active adı verilen standart donanım paketinde ABS+EBD, ön sürücü ve yolcu havayastıkları, sürücü diz havayastığı, direksiyondan kumandalı Radyo/ CD ve MP3 çalarlı müzik sistemi, manuel klima, krom çerçeveli gösterge paneli yer alıyor. En üst donanım paketini temsil eden Dynamic'te ise bunlara ek olarak viraj içini aydınlatan ön sis farları, çift bölgeli otomatik klima, park sensörü, deri direksiyon simidi ve vites topuzu, 15 inçlik jantlar, elektrikli arka camlar gibi donanımlar standart olarak sunuluyor.

    1000 TL tutarındaki indirimin yanı sıra Fiat Finans desteğiyle uygun peşinat ve düşük taksitlerle ödeme kolaylıkları sunan kredi kullanma imkanı sağlanıyor. Aralık ayı boyunca otomobil satın alma tercihini Fiat'dan yana kullanacak tüm müşterilere, "3 Yıl/150 Bin km" garanti ise hediye ediliyor.

    Kaynak: OtomobilGazetesi.com / Otomobil

    Haberler

    Bakmadan Geçme

    KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title