Haberler

"100 yıllık hesapları dağıtacak bir operasyon gerçekleştiriyoruz"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Barış Pınarı Operasyonu ile birilerinin ortaya koymak istediği, planladığı, programladığı o süreci tamamen akamete uğratmak noktasında sadece 3, 5, 10 yıllık değil belki 50, 100 yıllık tarihsel hesapları da dağıtacak bir operasyon gerçekleştiriyoruz.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Barış Pınarı Operasyonu ile birilerinin ortaya koymak istediği, planladığı, programladığı o süreci tamamen akamete uğratmak noktasında sadece 3, 5, 10 yıllık değil belki 50, 100 yıllık tarihsel hesapları da dağıtacak bir operasyon gerçekleştiriyoruz." dedi.

Dağ, partisinin İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından il binasında düzenlenen "Üniversiteli AK Gençlik Buluşması"nda yaptığı konuşmada, gençlerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Türkiye'nin bir süredir kritik süreçlerden geçtiğini, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı operasyonlarıyla başlayan tarihi hamlelerin devam ettiğini anlatan Dağ, "Barış Pınarı Operasyonu ile birilerinin ortaya koymak istediği, planladığı, programladığı o süreci tamamen akamete uğratmak noktasında sadece 3, 5, 10 yıllık değil belki 50, 100 yıllık tarihsel hesapları da dağıtacak bir operasyon gerçekleştiriyoruz. İnşallah Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı'nda olduğu gibi bu operasyonda da başarılı bir netice hem ülkemiz hem silahlı kuvvetlerimiz elde edeceklerdir." diye konuştu.

"Toplumdaki katmanlar böyle dönemlerde kendilerini gösteriyorlar"

İmtihan dönemleri olmadığı zamanlarda insanları veya toplumdaki katmanları anlamanın çok mümkün olmadığını belirten Dağ, şöyle devam etti:

"Bu toplumdaki katmanlar böyle dönemlerde kendilerini gösteriyorlar. Kimin neye hizmet ettiğini veya zihinlerin arka planlarında neler olduğunu aslında böyle zamanlarda görüyorsunuz. Çünkü ilişkiler böyle zamanlarda ortaya çıkıyor.

Barıştan bahsettiğinizde zaten çoğunluk bunu ister. Ama bizzat gözünüzün önünde yaşadığınız hadiselerden sonra birileri oradaki durumu çok da iyi bilmesine rağmen bugün bu kelimeyi kullandığında demek ki bir yerde bunlar bir buluşma içerisinde oluyorlar. Açıkçası ne zaman bu şekilde bir hadise ortaya çıksa bu hadisede belli bir zihin yapısında olan insanlar o zihin yapısının etrafında bir buluşma noktasında oluyorlar."

Kaynak: AA / Politika

Hamza Dağ AK Parti Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title