Haberler

100 Kişi İzledi

Yaklaşık 15 Yıldır Türkiye Turnesine Çıkmayan Nükhet Duru, 15 Yıl Sonra İlk Kez Başladığı Turne Kapsamında Kocaeli'nde Unutulmaz Bir Konser Verdi.

YAKLAŞIK 15 YILDIR TÜRKİYE TURNESİNE ÇIKMAYAN NÜKHET DURU, 15 YIL SONRA İLK KEZ BAŞLADIĞI TURNE KAPSAMINDA KOCAELİ'NDE UNUTULMAZ BİR KONSER VERDİ.

Sabancı Kültür Merkezi'nde sevenleri ile buluşan Nükhet Duru'nun 15 yıl sonra ilk kez başladığı turne kapsamında oldukça heyecanlı olduğu gözlendi. Siyah bir gece kıyafeti ile sahneye çıkan Duru'yu dinlemek için salona gelen yaklaşık 100 kişi unutulmaz dakikalar yaşadı. Birbirinden güzel şarkılarını hayranları ile birlikte seslendiren Duru, her şarkısının sonunda uzun süre alkışlandı. Duru, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden söz ve beste yazarı Aysel Gürel'i unutmayarak sahnede onun bir şarkısınıda seslendirdi. Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan Duru, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title