Haberler

100 Derece ve Jilet - İstanbul Bronx'ta

Güncelleme:

Yeni sezonu başlatacak olan İstanbul Bronx'ta 21 Eylül Cumartesi gecesi Türk rock müziğinin 2 önemli grubu 100 Derece ve Jilet sahne alacak.

21 Eylül Cumartesi Grupları

Kapı açılış: 21.30

Konserler: 22.30

Bilet fiyatı: 28.50 TL

www.biletix.com

100 Derece

Punk'n Roll adını verdikleri tarzlarıyla, ilk albümleri 'Kahpe Felek' ile Türk Rock Müziğine yeni bir soluk getirmişti 100 Derece. Şimdi ikinci albümleri 'Dolap Beygiri' ile, punk rock, reggae ve swing'i yeniden harmanlayarak dinleyicilerini tekrar ''ısıtmaya'' hazırlanıyor...

2008 yılında yönetmenliğini Onur Ünlü'nün yaptığı ve başrollerini Haluk Bilginer ve Özgü Namal'ın paylaştığı ''Güneşin Oğlu'' filmi için yaptıkları parçalar ile dikkat çeken 100 Derece, 2009' da dünyaca ünlü Amerika'lı ska/reggae grubu The Slackers ile İstanbul'da aynı sahneyi paylaştı. 2009 Şubat ayında, kayıtları Alp Turaç'ın 101 Stüdyosunda yapılan, masteringi ise New York Serling Stüdyolarında tamamlanan 'Mavra' EP'sini yayınlayan grubun EP ile aynı adı taşıyan parçasının klibininin yönetmenliğini Onur Ünlü yaptı.

Söz ve bestelerin sahibi Barış Çakır, grubun solist ve gitaristi. Davulda Mehmet Levent Keleş, basta Ege Can Kınacı, Hammond'da Gökhan Paker ve trompette Mert F. Alatan'ın tamamladığı gruba, Evrim Özşuca, Ceylan Ertem ve Hayko Cepkin gibi isimler konuk oluyor. 100 Derece yeni punk'n roll dalgasıyla geliyor! http://www.100derece.com/

Jilet

Grup 2009 yılında, uzun yıllar bir çok sanatçıyla çalışmış Emrah Demiralp, Ulaş Engin ve 2008 yılında yazdığı "Bir Yol" , "Yine" ve "Boş İşler" adlı şarkılarla 13. Tuborg Roxy Müzik Günleri'nde birincilik ve Tuborg Özel Ödülünü almış Taha Gürbüz tarafından kuruldu.

Farklı şarkı seçimleriyle cover da yapan grup, 2012 yılı mart ayında vizyona giren 'SÜPERTÜRK' isimli filme çok eğlenceli 2 adet cover'la renk kattı. 2012 yılı başında Alpaslan Türer'in de gruba katılmasıyla voltran'ı oluşturup müzik yolculuklarına devam eden grup cover kavramını yeniden canlandırmayı amaç edinmiştir. İlk kliplerini 'Maazallah' adlı şarkıya çeken grubun Misk-i Amber isimli ilk albümü 3Adım müzik etiketiyle geçtiğimiz günlerde raflardaki yerini aldı.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Haluk Bilginer Onur Ünlü İstanbul Eylül Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title