Haberler

10 Yıldır Gülemeyen Engin Akkaya'nın Derdine Acun Bile Çare Olamadı

10 yıl önce geçirdiği beyin kanaması sonucu gülme ve ağlama yetisini kaybeden Engin Akkaya'nın derdine ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı bile çare olamadı.

Koç Üniversitesi'nde kütüphane sorumlusu Engin Akkaya, 10 yıl önce geçirdiği beyin kanaması sonucu beyninde oluşan hasar nedeniyle ne ağlıyor, ne gülüyor ve her şeyi çift görüyor.

GEÇİRDİĞİ BEYİN KANAMASIYLA HAYATI DEĞİŞTİ

Zile'nin Narlı Kışla köyünde 1977 yılında doğan Engin Akkaya, 1999 yılında askerlik görevinden sonra Koç Üniversitesinde kütüphane sorumlusu olarak çalışmaya başladı. 10 yıl önce bir sabah uyandığında beyin kanaması geçiren Akkaya, 33 gün yoğun bakımda kaldı. Akkaya'nın hayatı bugünden sonra değişti.

10 Yıldır Gülemeyen Engin Akkaya'nın Derdine Acun Bile Çare Olamadı

ACUN VE CEM YILMAZ DA GÜLDÜREMEDİ

Kendine geldiğinde çift görüyordu ve bir yıl sonra çevresinden gelen tepkiler üzerine ne güldüğü ve ne ağladığını fark etti. Yüzde 76 engelli raporu olan Akkaya'yı programlarında konuk eden Cem Yılmaz ve Acun Ilıcalı dahi güldüremedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Koç Üniversitesi Acun Ilıcalı Narlı Zile Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

ref:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazınbu parti varken bende gülemiyorum

7
14
yanıtYanıtla
adanalı:

ağla ozaman bu parti hep olacak inşaallah

yanıt4
yanıt2
ÇAKIR:

Ben doğduğumdan beri gülmedim bu da bir şey mi. Nasıl haber bu ?

9
6
yanıtYanıtla
Yunus:

Şüphesiz O, güldürür ve ağlatır. (necm suresi 43. ayet)

14
0
yanıtYanıtla
Çağlar YILMAZ:

Çok güzel bi yorum Yunus bey anlayana tabi ki de

yanıt1
yanıt0
Gözlem:

Ben de gülemedim. Hiç komik değil. . Hatta Banal bir şaka gibi. .

7
4
yanıtYanıtla
BERKECAN:

acuna gülebilen var mı ki zaten ? ve hilmiceeeam kazandııııo

7
3
yanıtYanıtla
Mert:

iyide resimde gülmüş acunun yanında gülmek derken kahkaha diyosa onu zaten ülkece senelerdir atamıyoruz herkesin yüzü beş karış malum tüm olaylardan

10
0
yanıtYanıtla
AYAK:

AYAK

0
6
yanıtYanıtla
abdullah:

Rahmetli Kemal Sunalin bi filmi var tam tersine hep gülüyor o aklima geldi. . . Allah rahmet eylesin. . .

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title